421 164 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kelemen Judit - Fül-orr-gégész, Audiológus

Dr. Kelemen Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem Budapesten. 10 éves kórházi és 20 éves rendelőintézeti tapasztalattal a hátam mögött végzem mindennapi gyógyító tevékenységemet a fül-orr-gégészet és az audiológia területén. Egész szakmai munkámban fontos...

Tovább olvasom
Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet
1113 Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem Budapesten. 10 éves kórházi és 20 éves rendelőintézeti tapasztalattal a hátam mögött végzem mindennapi gyógyító tevékenységemet a fül-orr-gégészet és az audiológia területén. Egész szakmai munkámban fontosnak tartom az empátiát és azt, hogy a pácienseket partnerként kezeljem. Lényeges a betegségek lelki és élettani hátterének megismerése. Megítélésem szerint a beteg jobban gyógyul, ha érti, mi zajlik a szervezetében , valamint hogy mit és miért teszünk a gyógyulása érdekében. Tanulmányok 1988-Semmelweis Orvostudományi Egyetem 1995-Fül-Orr-Gégészet szakvizsga 2001-Audiológia szakvizsga Introduction I graduated from Semmelweis Medical University Budapest. I worked for 10 years in a hospital and have been working for 20 years at an outpatient clinic in the field of otorhinolaryngology and audiology. In my professional work, I find, among other things, empathy and treating the patient as a partner thoroughly important. I believe it’s essential to understand the physiological and the psychological background of a disease. The patient’s condition will improve faster if he or she understands the happennings in his or her body and what we do for his or her recovery. Education 1988- Semmelweis Medical University 1995-ENT Speciality Examination 2001-Audiology Speciality Examination

 

Vélemények

127 értékelés
2019. október
2019. október
2019. szeptember
2019. szeptember
Nagyon alapos vizsgálat volt.
2019. szeptember
2019. szeptember
2019. szeptember
A doktornő nagyon kedves és segítőkész, a vizsgálat után minden apróságra felhívta a figyelmet, ellátott jó tanácsokkal is! Csak ajánlani tudom!
Nem volt ilyen
2019. szeptember
2019. szeptember
Lelkiismeretes és figyelmes kiszolgálást kaptam, sok tanáccsal, tájékoztatással odafigyeléssel
Elkérik az árát
2019. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése