128 711 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Pataki Zsolt - Fül-orr-gégész

Dr. Pataki Zsolt

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

A fül-orr-gégészet látszólag szűk területe az orvostudománynak, azonban valójában sok olyan betegséggel találkozunk, amely esetében több szervet érintő probléma húzódik meg egy fülészeti tünet hátterében. A páciensek kivizsgálásakor, kezelésekor a bete...

Specializáció

felső légúti fertőzések, orrmelléküreg gyulladások, a középfül megbetegedéseinek diagnosztikája, kezelése felnőtt és gyermek b...

Tanulmányok

 • Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar (1998)
 • fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga (2003)

Tovább olvasom
Oktogon Medical Center
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a (Terézváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

A fül-orr-gégészet látszólag szűk területe az orvostudománynak, azonban valójában sok olyan betegséggel találkozunk, amely esetében több szervet érintő probléma húzódik meg egy fülészeti tünet hátterében. A páciensek kivizsgálásakor, kezelésekor a betegséget és beteget gyógyítom, nem csak a tüneteket kezelem. Betegeimben nem csak a kezelendő kórképet, hanem a kiszolgáltatott embert is látom, igyekszem empatikusan és közvetlenül bánni velük. Szerintem a betegség nem korlátozódik kizárólag a fej-nyak régióra, komplex szemléletre van szükség: amennyiben kell, a határterületi társszakmákat is bevonom a gyógyításba.

Specializáció

 • felső légúti fertőzések, orrmelléküreg gyulladások, a középfül megbetegedéseinek diagnosztikája, kezelése felnőtt és gyermek betegek körében
 • fülzúgás, szédülés, különféle típusú halláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
 • fül-orr-gégészeti góckutatás
 • fej-nyak régióinak onkológiai szűrővizsgálata
 • fül-orr-gégészeti operációk indikálása, műtéti kivizsgálás koordinálása, műtétek megszervezése kórházi háttérrel
 • gyermek- és felnőtt- fül-orr-gégészet

Kórházi háttér

 • Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

Tanulmányok

 • Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar (1998)
 • fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga (2003)

Vélemények

37 értékelés
2019. március
Segítőkész, kedves, körültekintő kivizsgálás.
2019. március
2019. március
Csalódott vagyok és átverve érzem magam, mert azért mentem a doktor úrhoz, hogy egy kis vattadarabot távolítson el fülemből, ami 5000 forintba kerül a honlap alapján, viszont a végén 21000 forintot kellett fizetnem a recepción. Amikor rákérdeztem, hogy ez mégis, hogy jött ki, annyi választ kaptam, hogy a papíromra rá van írva még a teljes körű alapvizsgálat és még egy másik vizsgálati díj is és még én lettem majdnem a hibás, hogy miért nem mondtam meg, hogy miért jöttem. Felháborítónak tartom, hogy teljesen panaszmentesen és mint kiderült egészségesen 16000 forinttal többet kellett fizetnem, mert a doktor úr belenézett a többi nem panaszos lyukba is, amit nem kértem előre, és nem is lettem róla tájékoztatva, hogy azért, hogy kinyitom a számat, mert a doktor úr kérte ennyit kell fizetni. Maximálisan csalódott vagyok abban, ahogy ezt a szituációt kezelték. Ha valaki korrekt hozzáállást akar, máshoz menjen. Más témában többször is használtam már ezt a foglalós oldalt, mindenhol maximálisan elégedett voltam, de itt semmi jó érzés nem maradt bennem a rendelőből való távozás után és megbántam, hogy ide mentem.
2019. február
Részletes tájékoztatást kaptam,minden feltett kérdésre részletesen meg lett válaszolva.
2019. február
Nagyon körültekintő volt a doktor úr, csak ajánlani tudom.
2019. február
2019. február
2019. február
2019. január
2018. december
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
[[[ link ]]]
Orvos
Értékelés elküldése