274 407 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Pataki Zsolt - Fül-orr-gégész

Dr. Pataki Zsolt

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A fül-orr-gégészet látszólag szűk területe az orvostudománynak, azonban valójában sok olyan betegséggel találkozunk, amely esetében több szervet érintő probléma húzódik meg egy fülészeti tünet hátterében. A páciensek kivizsgálásakor, kezelésekor a bete...

Specializáció

felső légúti fertőzések, orrmelléküreg gyulladások, a középfül megbetegedéseinek diagnosztikája, kezelése felnőtt és gyermek b...

Tanulmányok

 • Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar (1998)
 • fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga (2003)

Tovább olvasom
Oktogon Medical Center
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a (Terézváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

A fül-orr-gégészet látszólag szűk területe az orvostudománynak, azonban valójában sok olyan betegséggel találkozunk, amely esetében több szervet érintő probléma húzódik meg egy fülészeti tünet hátterében. A páciensek kivizsgálásakor, kezelésekor a betegséget és beteget gyógyítom, nem csak a tüneteket kezelem. Betegeimben nem csak a kezelendő kórképet, hanem a kiszolgáltatott embert is látom, igyekszem empatikusan és közvetlenül bánni velük. Szerintem a betegség nem korlátozódik kizárólag a fej-nyak régióra, komplex szemléletre van szükség: amennyiben kell, a határterületi társszakmákat is bevonom a gyógyításba.

Specializáció

 • felső légúti fertőzések, orrmelléküreg gyulladások, a középfül megbetegedéseinek diagnosztikája, kezelése felnőtt és gyermek betegek körében
 • fülzúgás, szédülés, különféle típusú halláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
 • fül-orr-gégészeti góckutatás
 • fej-nyak régióinak onkológiai szűrővizsgálata
 • fül-orr-gégészeti operációk indikálása, műtéti kivizsgálás koordinálása, műtétek megszervezése kórházi háttérrel
 • gyermek- és felnőtt- fül-orr-gégészet

Kórházi háttér

 • Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

Tanulmányok

 • Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar (1998)
 • fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga (2003)

Vélemények

53 értékelés
2019. július
Pataki doktor úr kedves de nem ajánlanám másnak Összességében, a magyar átlagfizetés nagyjából 10%-ának elkéréséért és 2x-es nem feltűntetett overchargért több odafigyelés, szakértelem és elhivatottság szerintem elvárható lenne.
Több szempontból is elégedetlen vagyok a kezeléssel: - Megítélésem szerint nem elég jó szakember Pataki doktor úr: elsőre helytelen volt a diagnózisa. Mikor felhívtam szabad szemmel látható tünetekre a figyelmét, alaposabban megnézett és redvidiálta az első diagnózisát. A második diagnózis helyességében sem vagyok biztos, a felírt gyógyszer nem használt - 2x annyit számolnak fel tájékoztatás nélkül, mint amit kiírnak - Pataki doktor úr 15 perccel később ért be a rendelőbe
2019. július
A pontos, alapos vizsgálat
Nem volt
2019. július
2019. június
2019. június
Nagyon szimpatikus fogorvos.
Nem volt.
2019. június
Nagyon empatikus,kedves a Doktor Úr! Maximálisan elégedett vagyok szakmai tudását illetően is! Mindenkinek csak Őt ajánlom!!! Gyermekeimet is csak Hozzá fogom vinni ezentúl!
2019. május
Nem kellett sokat várnom, mindenki profi volt.
A számla végösszege 1.5, 2* annyi volt, mint amire számítottam az online árlista alapján. Ez annak köszönhető, hogy ugyan kiírják, hogy konzultáció mennyi, fülmosás mennyi, de azt, hogy ezekhez még azért is pénzt számolnak, hogy belenézzenek a fülbe, azt nem teszik hozzá.
2019. május
.
Nem volt
2019. május
2019. május
Dr. Pataki komolyabb problémákkal nem foglalkozik rendesen (pl. fülzúgás; műtét utáni állapot megítélése), többször voltam nála. Kerüli a komolyabb dolgokkal való szembenézést.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése