521 070 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Koncz Zsuzsa PhD - Gasztroenterológus

Dr. Koncz Zsuzsa PhD

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Koncz Zsuzsa PhD gasztroenterológus szakorvos magánrendelése Gasztroenterológiai panaszokkal keresse a Doktornőt magánrendelésén. Egy évtizedes kutató és gyógyítómunka során nagy jártasságot szerzett a tápcsatorna endoszkópos vizsgálataiból. Specia...

Specializáció

tápcsatorna endoszkópos vizsgálatai

Tanulmányok

  • 2016 - Gasztroenterológia szakvizsga
  • 2007 - Általános orvos - Marosvásárhely

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Koncz Zsuzsa PhD gasztroenterológus szakorvos magánrendelése Gasztroenterológiai panaszokkal keresse a Doktornőt magánrendelésén. Egy évtizedes kutató és gyógyítómunka során nagy jártasságot szerzett a tápcsatorna endoszkópos vizsgálataiból. Specializációja az emésztőrendszeri panaszok vizsgálata, mely gyakran laborvizsgálatokat, kilégzési teszteket, vagy tükrözést jelent, a nyelőcső, a gyomor és a patkóbél tükrözéses vizsgálatát gastroscoppal, a vastagbél esetén colonoscoppal. A tükrözés során lehetőség van szövetszaporulat eltávolításra, amely nemcsak a pontos diagnózishoz szükséges, hanem terápiás beavatkozás is. Azt vallja, hogy az egészség alapja a test és a lélek harmóniája, ezért gyógyító munkája során a megbetegedések testi és lelki tüneteit egyaránt figyelembe veszi. .

Specializáció

  • tápcsatorna endoszkópos vizsgálatai

Tanulmányok

  • 2016 - Gasztroenterológia szakvizsga
  • 2007 - Általános orvos - Marosvásárhely

Vélemények

12 értékelés
2019. július
2019. február
Türlemes, figyelemmel végighallgatja a pácienst, a tájékoztatása érthető és sok mindenre kiterjed, amely kapcsolódik az adott panaszhoz.
-
2018. május
2018. április
Alapos, hozzáértő, érthetően és lényegre törően kommunikál. Ha valakinek ezek a fő szempontok akkor érdemes hozzá fordulni.
Nem volt ilyen.
2018. április
2018. április
2018. március
Pontossàg. Tèma koncentràció. Megfelő k[örnyezet ès körūlmènyek.
2018. február
A legjobb orvos akivel valaha találkoztam!!
2017. július
Nagyon kíméletes és türelmes volt a vizsgálat során. Féltem a tükrözéstől, de utólag visszagondolva, nem is volt annyira borzalmas. Ez a Doktornőnek köszönhetem!
2017. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése