1 774 722 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kováts-Megyesi András - Belgyógyász, Gasztroenterológus

Dr. Kováts-Megyesi András

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

1971-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem diplomát. A végzést követően a Szt.Imre kórházban- korábbi nevén Tétényi úti Kórházban dolgoztam belgyógyászati osztályon segédorvosként. 1976-ban belorvosi szakképesítést szereztem, ezután alorvoskén...

Tovább olvasom
Dr. Kováts-Megyesi András - Belgyógyász, Gasztroenterológus

Dr. Kováts-Megyesi András

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

1971-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem diplomát. A végzést követően a Szt.Imre kórházban- korábbi nevén Tétényi úti Kórházban dolgoztam belgyógyászati osztályon segédorvosként. 1976-ban belorvosi szakképesítést szereztem, ezután alorvosként, majd adjunktusként végül részlegvezető főorvosként dolgoztam 2007...

Tovább olvasom
Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest, VIII. kerület, Budapest, Benyovszky Móric utca 10. (Józsefváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

1971-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem diplomát. A végzést követően a Szt.Imre kórházban- korábbi nevén Tétényi úti Kórházban dolgoztam belgyógyászati osztályon segédorvosként. 1976-ban belorvosi szakképesítést szereztem, ezután alorvosként, majd adjunktusként végül részlegvezető főorvosként dolgoztam 2007-ig.

Az osztályhoz tartozó gasztroenterológiai szakrendelés munkájába 1976-tól kapcsolódtam be. Ezt követően rendszeresen végeztem  endoscopiat,  nyelöcső-gyomor-nyombél valamint végbél-vastagbélvizsgálatokat, májbiopsiat.

Az osztály profiljából fakadóan jártasságot szereztem egyebek mellett a  hasnyálmirigy betegségek, kezelésében, gondozásában és természetesen  a

Helicobacter infectio, fekélybetegség, gyulladásos bélbetegségek, táplálkozási intolerancia, allergia / laktózérzékenység, glutenszenzitivitás, a microbiom megváltozása- kontaminált vékonybélsyndroma kezelésében is.

1985-ben gasztroenterológus szakorvosi vizsgát tettem. Kórházi munkám közben 1986 és 1988 között majd 2007-ben néhány hónapon át családorvosként is dolgoztam- 2007-ben családorvosi licencvizsgát szereztem. 1994 óta folyamatosan dolgozom a magán orvosi ellátásban.

A betegellátás mellett rendszeres résztvevője vagyok hazai és nemzetközi konferenciáknak, előadások, cikkek szerzője, társszerzője voltam.

Specializáció

 • Helicobacter pylori fertőzés
 • Tejcukorérzékenység
 • Lisztérzékenység
 • Gyulladásos bélbetegségek
 • Zsírmáj

Tanulmányok

 • 1985 - gastroenterológia szakvizsga
 • 1976 - belbetegségek szakvizsga
 • 1971 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános orvos

Tagságok

 • Az Orvosi Kamara
 • Magyar Belgyógyász Társaság
 • Magyar Gasztroenterológiai Társaság Tagja vagyok.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése