1 017 885 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Székely György -

Dr. Székely György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Székely György gasztroenterológus szakorvos magánrendelése. 1977-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi éveim alatt a rektori tudományos pályázat első díját nyertem el. Hazai és külföldi klinikákon – közt...

Tovább olvasom
Dr. Székely György -

Dr. Székely György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Székely György gasztroenterológus szakorvos magánrendelése. 1977-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi éveim alatt a rektori tudományos pályázat első díját nyertem el. Hazai és külföldi klinikákon – köztük SOTE I. Belklinika, BM Központi Kórház, Bologna St Orsola Klinika...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Székely György gasztroenterológus szakorvos magánrendelése.

1977-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 
Egyetemi éveim alatt a rektori tudományos pályázat első díját nyertem el.
Hazai és külföldi klinikákon – köztük SOTE I. Belklinika, BM Központi Kórház, Bologna St Orsola Klinika, Amszterdam Academical Medical Center – tanulmányoztam a legújabb eljárások alkalmazását.

Az 1979-ben alakult – hazánkban elsőként – Emésztőszervi Ultrahang Diagnosztikai Laboratórium munkájába azonnal bekapcsolódtam. E munkacsoport végzett Magyarországon először ultrahanggal célzott máj-szövettani mintavételt. Későbbiekben a hasi erek és a májkeringés Doppler vizsgálatát tanulmányoztam, s ezt külföldi tanulmányutakat követően itthon is bevezettem. E témakörből a Magyar Tudományos Akadémia levelező aspiránsaként 1989-ben kandidátusi fokozatot szereztem.

Elsőként végeztem hazánkban emésztőszervi három-dimenziós ultrahang vizsgálatot, amely témából szintén rendszeresen tartok előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon. Folyamatosan jelennek meg közleményeim hazai és külföldi folyóiratokban, tankönyvekben. Gasztroenterológusok számára oktatási anyag a közreműködésemmel készült „Belgyógyászati ultrahang diagnosztika”, valamint a sok éven át megjelent Gastro Update orvosi összefoglaló munka. Számos alkalommal felkért referáló előadó illetve szekcióelnök vagyok a gasztroenterológiai európai és világkongresszusokon, mint például Koppenhágában, Bolognaban, Berlinben és Temesvárott. Nemzetközi tanfolyamokon is végzek oktatómunkát, többek között Meranoban, Temesváron, Magyarországon. 1996-ban fő szervezőként működtem közre Budapesten az Európai Ultrahang Kongresszuson.
Rendszeresen tartok továbbképző előadásokat és gyakorlatokat, főként gasztroenterológus szakorvos jelöltek részére. Tagja voltam a Gasztroenterológiai Szakkollégiumnak. 

 

 

Specializáció

 • - Szakorvosi fizikális vizsgálat és konzultáció
 • - Emésztőszervi ultrahang vizsgálat
 • - Diétás és életmód tanácsadás emésztőszervi betegségekben
 • - Laboratóriumi vizsgálatok elrendelése és azok értékelése
 • - Terheléses laboratóriumi vizsgálatok krónikus hasnyálmirigygyulladás és laktóz érzékenység kimutatására
 • - Emésztőszervi és belgyógyászati panaszok gyógyszerelése
 • - Emésztőszervi betegségek szűrése

Kórházi háttér

 • Szent János Kórház I. Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztály

Tanulmányok

 • 1985 gasztroenterológia szakvizsga
 • 1982 belgyógyászat szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Gasztroenterológiai Társaság vezetőségi tag

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése