697 188 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Székely György - Gasztroenterológus

Dr. Székely György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Székely György gasztroenterológus szakorvos magánrendelése. 1977-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi éveim alatt a rektori tudományos pályázat első díját nyertem el. Hazai és külföldi klinikákon – közt...

Specializáció

 • - Szakorvosi fizikális vizsgálat és konzultáció
 • - Emésztőszervi ultrahang vizsgálat
 • - Diétás és életmód tanácsadás emésztősz...

Tanulmányok

 • 1985 gasztroenterológia szakvizsga
 • 1982 belgyógyászat szakvizsga

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Székely György gasztroenterológus szakorvos magánrendelése.

1977-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 
Egyetemi éveim alatt a rektori tudományos pályázat első díját nyertem el.
Hazai és külföldi klinikákon – köztük SOTE I. Belklinika, BM Központi Kórház, Bologna St Orsola Klinika, Amszterdam Academical Medical Center – tanulmányoztam a legújabb eljárások alkalmazását.

Az 1979-ben alakult – hazánkban elsőként – Emésztőszervi Ultrahang Diagnosztikai Laboratórium munkájába azonnal bekapcsolódtam. E munkacsoport végzett Magyarországon először ultrahanggal célzott máj-szövettani mintavételt. Későbbiekben a hasi erek és a májkeringés Doppler vizsgálatát tanulmányoztam, s ezt külföldi tanulmányutakat követően itthon is bevezettem. E témakörből a Magyar Tudományos Akadémia levelező aspiránsaként 1989-ben kandidátusi fokozatot szereztem.

Elsőként végeztem hazánkban emésztőszervi három-dimenziós ultrahang vizsgálatot, amely témából szintén rendszeresen tartok előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon. Folyamatosan jelennek meg közleményeim hazai és külföldi folyóiratokban, tankönyvekben. Gasztroenterológusok számára oktatási anyag a közreműködésemmel készült „Belgyógyászati ultrahang diagnosztika”, valamint a sok éven át megjelent Gastro Update orvosi összefoglaló munka. Számos alkalommal felkért referáló előadó illetve szekcióelnök vagyok a gasztroenterológiai európai és világkongresszusokon, mint például Koppenhágában, Bolognaban, Berlinben és Temesvárott. Nemzetközi tanfolyamokon is végzek oktatómunkát, többek között Meranoban, Temesváron, Magyarországon. 1996-ban fő szervezőként működtem közre Budapesten az Európai Ultrahang Kongresszuson.
Rendszeresen tartok továbbképző előadásokat és gyakorlatokat, főként gasztroenterológus szakorvos jelöltek részére. Tagja voltam a Gasztroenterológiai Szakkollégiumnak. 

 

 

Specializáció

 • - Szakorvosi fizikális vizsgálat és konzultáció
 • - Emésztőszervi ultrahang vizsgálat
 • - Diétás és életmód tanácsadás emésztőszervi betegségekben
 • - Laboratóriumi vizsgálatok elrendelése és azok értékelése
 • - Terheléses laboratóriumi vizsgálatok krónikus hasnyálmirigygyulladás és laktóz érzékenység kimutatására
 • - Emésztőszervi és belgyógyászati panaszok gyógyszerelése
 • - Emésztőszervi betegségek szűrése

Kórházi háttér

 • Szent János Kórház I. Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztály

Tanulmányok

 • 1985 gasztroenterológia szakvizsga
 • 1982 belgyógyászat szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Gasztroenterológiai Társaság vezetőségi tag

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése