2 377 071 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Takács Tímea -

Dr. Takács Tímea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1999-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Bajcsy- Zsilinszky Kórház Gastroenterológiai Osztályán és a Központi Honvéd Kórház infectológiai profilú belgyógyászati osztályán dolgoztam. 2005-ben tettem belgyógyász szakvizsgát k...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Takács Tímea -

Dr. Takács Tímea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1999-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Bajcsy- Zsilinszky Kórház Gastroenterológiai Osztályán és a Központi Honvéd Kórház infectológiai profilú belgyógyászati osztályán dolgoztam. 2005-ben tettem belgyógyász szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel. Orvosi munkám során egyre gyakrabban...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1999-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Bajcsy- Zsilinszky Kórház Gastroenterológiai Osztályán és a Központi Honvéd Kórház infectológiai profilú belgyógyászati osztályán dolgoztam. 2005-ben tettem belgyógyász szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel. Orvosi munkám során egyre gyakrabban találkozom napjaink egyik népbetegségével, az elhízással és ennek súlyos egészségügyi következményeivel (többek között metabolikus X szindróma, magas vérnyomás, cukorbetegség, emelkedett vérzsírértékek, érelmeszesedés, infarctus, agyi érkatasztrófa, impotencia, alsó végtagi érszűkület, depresszió). Ezen problémák sikeres kezelésének alapja a testsúly normalizálása.

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar- általános orvos

Tagságok

  • Magyar Elhízástudományi Társaság
  • Magyar Diabetes Társaság

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése