2 377 116 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Müllner Katalin Edit -

Dr. Müllner Katalin Edit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1999-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, 2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Kliniká...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Müllner Katalin Edit -

Dr. Müllner Katalin Edit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1999-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, 2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikájának gasztroeneterológus szakorvos munkatársaként végez gyógyító te...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1999-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, 2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikájának gasztroeneterológus szakorvos munkatársaként végez gyógyító tevékenységet. A A Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának tagja.

Specializáció

  • hasi fájdalom elkülőnítő diagnosztika
  • gyulladásos bélbetegségek kivizsgálása
  • kezelése

Tanulmányok

  • 2009 gastroenterológia szakvizsga
  • 2006 belgyógyászat szakvizsga
  • 1999 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése