2 284 752 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Globe Medical Center
Év magánrendelője 2021

Globe Medical Center

1055 Budapest, V. kerület,
Szalay utca 2. Mfszt. 1.
(Lipótváros)
4.88 | 254 értékelés
Információk a rendelőről

A Globe Medical Centerben számos szakrendelésen várják a képzett orvosok a leendő pácienseket.  Kedves Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Globe Medical Center a kormány által kihirdetett vészhelyzet alatt is folytatja bizonyos betegellátási tevékenységét- invazív beavatkozások végzése vérvétel kivételével nem...

Tovább olvasom
Globe Medical Center

Globe Medical Center

Információk a rendelőről

A Globe Medical Centerben számos szakrendelésen várják a képzett orvosok a leendő pácienseket.  Kedves Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Globe Medical Center a kormány által kihirdetett vészhelyzet alatt is folytatja bizonyos betegellátási tevék...
Tovább olvasom
1055 Budapest, V. kerület, Szalay utca 2. Mfszt. 1. (Lipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Globe Medical Centerben számos szakrendelésen várják a képzett orvosok a leendő pácienseket.

 Kedves Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Globe Medical Center a kormány által kihirdetett vészhelyzet alatt is folytatja bizonyos betegellátási tevékenységét- invazív beavatkozások végzése vérvétel kivételével nem történik.
A járványveszély csökkentése érdekében megelőző óvintézkedéseket vezettünk be dolgozóink és pácienseink biztonsága, egészségmegőrzése érdekében.

 

Vizsgálat előtti napon kollágáink az előjegyezett páciensekkel telefonon keresztül egyeztetik a  WHO ill. Nemzeti Népegészségügyi Központ által összeállított kérdéseket, ez alapján felmérik a koronavírus fertőzés kockázatát. 

Amennyiben ennek nyomán feltételezhető a fertőzés fennállása, ebben az esetben arra kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel telefonon a kapcsolatot háziorvosával. 

Ebben az esetben ellátását halasztjuk a bizonyított gyógyulásáig.


 

Ha fertőzésre utaló tüneteket tapasztal magán vagy az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozóján (például láz, köhögés, légszomj, stb.), vagy más okból felmerül a fertőzés gyanúja,kérjük, hogy telefonon keresztül jelezze időpontja lemondását.

 

Kérjük, hogy a Globe Medical Centerben előjegyzett vizsgálatára lehetőleg egyedül érkezzen, amennyiben kísérővel érkezik kérjük a kísérő a rendelőn kívül a szabad levegőn, vagy gépjárművében várakozzon. 

 
Indokolt esetben (például kiskorú, fogyatékkal élő páciens vizsgálatakor) továbbra is belépést biztosítunk a kísérőnek, illetve kollégáink átvállalják az ebből adódó többletfeladatokat.

 

 A WHO és a magyar hatóságok által kritikusnak tartott országokból hazaérkező pácienseket csak a visszatérésüket követő 14. napot követően, teljes tünetmentesség esetén fogadjuk.

 

A járvány idején rendelőnkben speciális, rendszeres fertőtlenítési szabályok bevezetésével fokozottan figyelünk a teljes körű higiéniára.

 

Kérjük, hogy a Globe Medical Center rendelőjébe való belépéskor kövessék kollégáink utasításait ,  kéréseit a betegellátás során. (Belépéskor azonnali kézfertőtlenítést kérünk)

Koronavírus teszt IgG laboratóriumi vizsgálat rendelkezésre áll rendelőnkben.

 

Köszönjük megértését, valamint, hogy együttműködésével hozzájárul a járvány egészségügyi kockázatainak csökkentéséhez! 

Tisztelettel:

Prof. Dr.Pajor László- orvos igazgató

 

További információk: koronavirus.gov.hu/

Galéria

Megközelíthetőség

A rendelő a Nyugati pályaudvar és Kossuth Lajos tér metrómegálló között található félúton. A Nyugati Pályaudvar metróállomástól gyalogosan a Stollár Béla utcán közlekedve, majd a Honvéd térnél a Szemere utcába fordulva a második utca jobbra a Szalay utca.

Vélemények

4.88 az 5-ből
254 értékelés alapján
5 csillag
91 %
4 csillag
9 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.89
Tisztasága 4.97
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.95
Megközelíthetősége 4.72

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Nagyon kedves, rendkívül segítőkész személyzet fogadott.
Időpontra mentem, 40 percet várakoztam. Erről tájékoztatást nem kaptam.
Dávid
2022. május
Kezet kellett mosnom, kaptam fertőtlenített tollat a kitöltéshez.
-
Dávid
2022. április
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak az elejétől fogva. Nagyon féltem mikor oda mentem, de nyugodtan és boldogan távoztunk. Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon profik és közvetlenek! :)
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
-
Volt egy kis csúszás, így egy fél órát várnom kellett
Bianka
2022. április
Tündéri a recepciós és az asszisztens kollegina is. Imádom, hogy mindig vidámak, kedvesek és segítőkészek. Minden egészségügyi intézménybe ilyen munkaerőre lenne szükség, hogy a páciensekben ne legyen semmiféle félelem és szorongás.
Nem volt ilyen, ezért bátran ajánlom Mindenkinek a rendelőt, ha segítségre van szüksége.
Lajosné
2022. április
Az asszisztencia és az orvos hozzáállása abszolút betegközpontú, kedves. Magyarázattal szolgáltak a panaszomra vonatkozóan. Bár az állami egészségügyben is hasonló körülmények fogadnák a pácienseket !
-
Zita
2022. március
Kedves személyzet. Megérkezéskor az első, hogy a papírok kitöltése előtt megkérnek, hogy moss kezet, ami nekem nagyon pozitív. A mosdó rendkívül kulturált.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
Jól felszerelt, tiszta rendelő, nagyon kedves kollégákkal. Abszolút ügyfél orientált rendelő, mindenben maximálisan segítőkészek.
-
Csaba
2022. március
-
39 ezer forint egy rizsszemnyi szemölcs eltávolításáért??? ki lettem rabolva... bárcsak tudtam volna miért kérdez annyit rólam a doktornő, jól kifaggatott hogy lássák mennyit képesek kérni ezért az apróságért, még aki kőgazdag se menjen ide, egyszerűen baromság ennyi pénzt adni ezért. Ráadásul nem fagyasztotta hanem kivágta a szemölcsöt, aminek hege marad a kezemen. Amiután a végzett a doktornő a műszerét letette de az leesett a földre és még csak fel sem vette
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. február
Az asszisztensek figyelmesek és segítőkészek voltak, a rendelő szép, tiszta, kellemes hely
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése