4 229 493 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Golden Medical Center

Golden Medical Center

1133 Budapest, XIII. kerület,
Tutaj utca 8
4.69 | 13 értékelés
Információk a rendelőről

Mi, a Golden Medical center csapata, elkötelezettek vagyunk abban, hogy pácienseink számára a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtsuk a legmodernebb technológiák és szakmai hozzáértés segítségével. Az egészségünk mindenek felett való, és mi ezt mindennapi munkánk során a legnagyobb tiszteletben tartjuk....

Tovább olvasom
Golden Medical Center

Golden Medical Center

Információk a rendelőről

Mi, a Golden Medical center csapata, elkötelezettek vagyunk abban, hogy pácienseink számára a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtsuk a legmodernebb technológiák és szakmai hozzáértés segítségével. Az egészségünk mindenek felett való, és mi...
Tovább olvasom
1133 Budapest, XIII. kerület, Tutaj utca 8

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mi, a Golden Medical center csapata, elkötelezettek vagyunk abban, hogy pácienseink számára a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtsuk a legmodernebb technológiák és szakmai hozzáértés segítségével. Az egészségünk mindenek felett való, és mi ezt mindennapi munkánk során a legnagyobb tiszteletben tartjuk.

A 13. kerület központjában elhelyezkedő rendelőnkben mindennap azon dolgozunk, hogy pácienseink egészségét és jóllétét maximálisan szolgáljuk. Hiszünk abban, hogy a törődés, a minőségi egészségügyi ellátás, a harmónia és a nálunk alkalmazott orvostechnológiai innovációk alapvető szerepet játszanak pácienseik mihamarabbi felépülésében.

Mit kínálunk?

  1. Tapasztalt és elhivatott csapat: Orvosok, szakdolgozók és asszisztensek összehangolt csapata áll a rendelkezésére. Minden tagunk a saját szakterületén nagy tapasztalattal és mély elkötelezettséggel rendelkezik, hogy maximálisan az Ön egészségét szolgálja.
  2. Első osztályú technológia: Folyamatosan beruházunk a legmodernebb egészségügyi technológiákba és eszközökbe. Ez lehetővé teszi a pontosabb diagnosztikát és hatékonyabb kezeléseket.
  3. Személyre szabott ellátás: Minden páciens egyedi. Ezt tiszteletben tartva személyre szabott terápiákat és kezelési tervet készítünk, figyelembe véve az egyéni szükségleteket és preferenciákat.
  4. Innováció és fejlődés: Mindig nyitottak vagyunk az új tudományos eredményekre és technológiákra. Folyamatosan fejlődünk, hogy mindig a legjobb ellátást nyújthassuk.
  5. Kényelmes környezet: A páciensek kényelmét és nyugalmát szem előtt tartva terveztük meg rendelőnket, ahol tágas váróterekben és ellátóegységekben várjuk pácienseinket.

 

A Golden Medical Center nem csak egy egészségügyi intézmény, hanem egy olyan hely, ahol az Ön egészsége a középpontban áll. Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta segíthetünk pácienseinknek a jobb életminőség elérésében és megtartásában egészségügyi szolgáltatásainkkal, melyek széles skálájával foglalkozunk beleértve a diagnosztikát, prevenciót, konzultációkat, kezeléseket és egynapos műtéteket.

* Szakorvos jelölt (rezidens): általános orvosi oklevéllel rendelkező orvos, aki jogszabályok szerinti szakorvosi szakképesítés megszerzésére irányuló képzésben vesz részt. Ezen orvosok által önállóan nem végezhető szakmai tevékenységért teljes felelősséggel tartozik és azt közvetlenül felügyeli az egészségügyi szolgáltató szakorvosa az első részvizsgáig, utána pedig a szakorvosjelölt önállóan láthat el feladatokat. A foglaljorvost.hu felelősségét kizárja esetleges névazonosságért bármely szakorvos és szakorvosjelölt esetén.

Megközelíthetőség

LEHEL TÉRTŐL EGY PERC BUSZ: 15 95 115 950 TROLI: 75 76 79 METRO: M3

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Utcán, fizetős

Vélemények

4.69 az 5-ből
5 csillag
77 %
4 csillag
15 %
3 csillag
8 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.69
Tisztasága 4.85
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.54
Megközelíthetősége 4.69

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. március
A rendelő nagyon igényes és szép, az asszisztensek kedvesek voltak.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom a rendelővel kapcsolatban.

(ellenőrzött értékelés)
2024. május
Elképesztően kedvesek és figyelmesek! Előre tájékoztatnak az esetleges csúszásról, hogy mennyit kell várni.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. március
Sokat kellett várnom, de ennek megfelelően kárpótoltak érte.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. március
Kedvesek és segítőkészek. Gyors és zökkenőmentes volt a bejelentkezés. A bejelentkezési időpontról emlékeztetőt is kaptam.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. február
-
Nagy csúszás volt (45 perc) kis gyerekekkel ez nagyon sok. A várakozó helyiség 4- 6 éves gyerekeknek nem megfelelő .