2 382 675 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Asbóth Dorottya - Gyermekbőrgyógyász, Bőrgyógyász

Dr. Asbóth Dorottya

4.76 | 89 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Az utolsó három egyetemi évben a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikán tudományos diákkörösként a vírusos szemölcsökkel, az aknéval és a festékes anyajegyekkel foglalkoztam. Az első munkahelyem a Jahn Ferenc Kórház és Rendelőintézet volt, ahol a X...

Tovább olvasom
Dr. Asbóth Dorottya - Gyermekbőrgyógyász, Bőrgyógyász

Dr. Asbóth Dorottya

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Az utolsó három egyetemi évben a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikán tudományos diákkörösként a vírusos szemölcsökkel, az aknéval és a festékes anyajegyekkel foglalkoztam. Az első munkahelyem a Jahn Ferenc Kórház és Rendelőintézet volt, ahol a XVIII. és XX. kerületi Bőrgondozóban dolgoztam. Mindkettő nagy forgal...

Tovább olvasom
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az utolsó három egyetemi évben a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikán tudományos diákkörösként a vírusos szemölcsökkel, az aknéval és a festékes anyajegyekkel foglalkoztam. Az első munkahelyem a Jahn Ferenc Kórház és Rendelőintézet volt, ahol a XVIII. és XX. kerületi Bőrgondozóban dolgoztam. Mindkettő nagy forgalmú, felnőtt és gyermekrendelő volt. A 3 éves bőrgyógyászati szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján töltöttem. Ezekben az években érdeklődésem középpontjában a psoriasis, a kozmetológia és a bőrszövettan volt. Bőr-nemigyógyászat és kozmetológiai szakvizsgát 1992-ben tettem. 1995-ben nyertem felvételt Magyarország egyetlen fekvőbeteg gyermek bőrgyógyászati intézménye, a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati osztályára, mely 35 évig Prof. Dr. Török Éva vezetése alatt állt. Jelenleg másodfőorvosi rangban, mind az igen nagy forgalmú rendelőben, mind az osztályon dolgozom. Szakterületem a festékes anyajegyek szűrése. 1997 és 2004 között dolgoztam bőrgyógyászati magánrendelőben. 1999 és 2001 között balneophototerápiai klinikai munkával töltöttem az időmet. 1999-től német és angol nyelvből orvosi szakirodalmat fordítok, ezekből a nyelvekből felső illetve szakmai középfokú állami nyelvvizsgám van. 2004 óta oktatok bőrgyógyászatot a Nemzeti Szakképzési Intézet képzésein.

Specializáció

 • Gyermek bőrgyógyászat
 • Kézi/ komputeres anyajegyszűrés
 • Felnőtt bőrgyógyászat

Kórházi háttér

 • Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztály

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Általános Orvoskar

Tagságok

 • Magyar Dermatológiai Társulat Gyermek-bőrgyógyászati Szekciója
 • Gyermekbőrgyógyász Munkacsoport
 • MOK

Vélemények

4.76 az 5-ből
89 értékelés alapján
5 csillag
85 %
4 csillag
10 %
3 csillag
1 %
2 csillag
3 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.74
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.76
Megfelelő volt az ellátásod? 4.73

Részletes vélemények

Nóra
2022. március
Kellemes sajnos nem volt. Csak negatív tapasztalat.
Lekezelő volt a doktornő, mert nem támogattam,h egy 10 hónapos csecsemőnek szteroidos krém legyen a megoldás egy durva pelenkakiütésre (alternatív terápiakat teljesen elutasította). A szteroidos krémtől kislányom egész teste csúnya kiütéses lett,mikor visszavittem,az volt a válasz,h pikkelysömörös és kenjem tovább azzal a krémmel,ami egyértelműen kiütötte. Természetesen nem kentem, és szép lassan elkezdtek elmúlni a kiütések,végül egy AROMATERAPEUTA oldotta meg a problémát.
Andrea
2022. február
Nagyon kedves, megértő és türelmes volt a doktornő a 2 éves kislányommal, aki egy picit már fáradtan érkezett a rendelésre, mert késő délután volt a foglalás.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. június
Nagyon kedves volt a doktornő!
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Nyugalom.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
Azonnal megoldotta a problémát amivel mentünk
3x annyiba került, mint amennyire számítottam.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. augusztus
A doktorno empatiaja, figyelme es felkeszultsege.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. augusztus
-
Időpontra mentünk, mégis rengeteget kellett várnunk. Mikor sorra kerültünk végre, az orvos kelletlen és türelmetlen volt a fiunkkal, és az anyajegyeit nem nézte át rendesen, pedig azért mentünk.
Erzsébet
2020. július
Precizitás, gyorsaság. Az is, hogy a Doktornő meghallgatott mindent, készséggel, emberségesen válaszolt. Figyelembe vette mindazt, amit mondok!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. július
A doktornő nagyon aranyos volt.
Nincs.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. június
A Doktornő hozzáállása.
Nem volt ilyen !
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése