826 584 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Asbóth Dorottya - Gyermekbőrgyógyász, Bőrgyógyász

Dr. Asbóth Dorottya

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Az utolsó három egyetemi évben a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikán tudományos diákkörösként a vírusos szemölcsökkel, az aknéval és a festékes anyajegyekkel foglalkoztam. Az első munkahelyem a Jahn Ferenc Kórház és Rendelőintézet volt, ahol a X...

Specializáció

 • Gyermek bőrgyógyászat
 • Kézi/ komputeres anyajegyszűrés
 • Felnőtt bőrgyógyászat

Tanulmányok

Semmelweis Egyetem Általános Orvoskar

Tovább olvasom
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az utolsó három egyetemi évben a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikán tudományos diákkörösként a vírusos szemölcsökkel, az aknéval és a festékes anyajegyekkel foglalkoztam. Az első munkahelyem a Jahn Ferenc Kórház és Rendelőintézet volt, ahol a XVIII. és XX. kerületi Bőrgondozóban dolgoztam. Mindkettő nagy forgalmú, felnőtt és gyermekrendelő volt. A 3 éves bőrgyógyászati szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján töltöttem. Ezekben az években érdeklődésem középpontjában a psoriasis, a kozmetológia és a bőrszövettan volt. Bőr-nemigyógyászat és kozmetológiai szakvizsgát 1992-ben tettem. 1995-ben nyertem felvételt Magyarország egyetlen fekvőbeteg gyermek bőrgyógyászati intézménye, a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati osztályára, mely 35 évig Prof. Dr. Török Éva vezetése alatt állt. Jelenleg másodfőorvosi rangban, mind az igen nagy forgalmú rendelőben, mind az osztályon dolgozom. Szakterületem a festékes anyajegyek szűrése. 1997 és 2004 között dolgoztam bőrgyógyászati magánrendelőben. 1999 és 2001 között balneophototerápiai klinikai munkával töltöttem az időmet. 1999-től német és angol nyelvből orvosi szakirodalmat fordítok, ezekből a nyelvekből felső illetve szakmai középfokú állami nyelvvizsgám van. 2004 óta oktatok bőrgyógyászatot a Nemzeti Szakképzési Intézet képzésein.

Specializáció

 • Gyermek bőrgyógyászat
 • Kézi/ komputeres anyajegyszűrés
 • Felnőtt bőrgyógyászat

Kórházi háttér

 • Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztály

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Általános Orvoskar

Tagságok

 • Magyar Dermatológiai Társulat Gyermek-bőrgyógyászati Szekciója
 • Gyermekbőrgyógyász Munkacsoport
 • MOK

Vélemények

73 értékelés
2020. június
A Doktornő hozzáállása.
Nem volt ilyen !
2020. június
Lelkiismeretesen kikérdezett a Doktornő, majd gyorsan és egyértelműen orvosolta a problémát.
Nem volt ilyen.
2020. március
Nem volt.
2020. március
Sajnos ilyen nem volt.
Lenéző, csak mert nem a gyógyszeres kezelés mellett voksolok, ami sajnos utólag engem igazolt. Totálisan félrekezelte a kislányomat, és feleslegesen adott szteroidot (határozott kérésem ellenére), amitől ráadásul még rosszabb lett az állapota. Közben úgy nézett rám az asszisztenssel együtt,mintha kínoznám a gyerekemet. Szerencsére végül magam megoldottam a problémát aromaterápiával, ami - hiába gondolja úgy a doktornő a 30 éves tapasztalatával - nem ördögtől való dolog!
2020. február
Pontos, szakértő diagnózis megfelelő magyarázatokkal.
2020. február
A doktornő nagyon részletesen elmagyarázta, mi a probléma, mi okozhatta és hogyan kell kezelni.
2020. február
A doktornő kedves, alapos volt.
2020. február
2020. január
2020. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése