1 163 973 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Döngölő Flóra - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Döngölő Flóra

(1)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Döngölő Flóra gyermekfogorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben. Ezután szakorvosképzésemet a SE Fogászati- és Szájsebészeti Oktató Intézetében kezdtem meg, gyermekfogászat szakirányon. Itt rövid idő al...

Tovább olvasom
Dr. Döngölő Flóra - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Döngölő Flóra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Döngölő Flóra gyermekfogorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben. Ezután szakorvosképzésemet a SE Fogászati- és Szájsebészeti Oktató Intézetében kezdtem meg, gyermekfogászat szakirányon. Itt rövid idő alatt sokrétű tapasztalatra tehettem szert és széles körben megismerke...

Tovább olvasom
Manó Dental Gyerekfogászat
1138 Budapest, XIII. kerület, Viza utca 9-11A – bejárat a Tom Lantos sétány felől (Vizafogó)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Döngölő Flóra gyermekfogorvos magánrendelése.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben. Ezután szakorvosképzésemet a SE Fogászati- és Szájsebészeti Oktató Intézetében kezdtem meg, gyermekfogászat szakirányon. Itt rövid idő alatt sokrétű tapasztalatra tehettem szert és széles körben megismerkedhettem nemcsak a gyermekfogászat, de az általános fogászat különböző területeivel is. Gyermekfogászati munkám kiemelten fontos része a gyermekek bizalmának elnyerése, amiért nap, mint nap lelkesen és könnyedén dolgozom játékos, laza kommunikációs technikák alkalmazásával. Érdeklődésem középpontjában a gyermekfogászati kezeléseken kívül az endodoncia áll. Tudásomat folyamatosan fejlesztem továbbképzéseken és a szakirodalom olvasásával. Hiszek abban, hogy a gyermekekkel való munka a fogorvoslás egyik nagyon fontos ága és a gyermekek legmagasabb szintű ellátása csak speciálisan képzett szakemberekkel biztosítható.

Specializáció

 • gyermekfogászat
 • gyökérkezelés
 • ICON kezelés
 • barázdazárás
 • esztétikus tömések
 • maradófog felépítés
 • Twinky star színes tömés

Tanulmányok

 • 2017 Semmelweis Egyetem - fogorvos

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Horváth Ildikó
2020. november
Kedves, türelmes. Lányom egy pillanat alatt megbízott a Dr. Nőben.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése