1 163 967 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gátos Miklós -

Dr. Gátos Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gátos Miklós gyermekfogorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Egyetemi éveim során nagyon megkedveltem a fiatalokkal, gyerekekkel való munkát. Fontos számomra, hogy nyugodt, félelemtől mentes légkörben telj...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Gátos Miklós -

Dr. Gátos Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gátos Miklós gyermekfogorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Egyetemi éveim során nagyon megkedveltem a fiatalokkal, gyerekekkel való munkát. Fontos számomra, hogy nyugodt, félelemtől mentes légkörben teljen az idő a kezelések alatt. Kis koromban sajnos rossz emlékeket sze...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gátos Miklós gyermekfogorvos magánrendelése.


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Egyetemi éveim során nagyon megkedveltem a fiatalokkal, gyerekekkel való munkát. Fontos számomra, hogy nyugodt, félelemtől mentes légkörben teljen az idő a kezelések alatt. Kis koromban sajnos rossz emlékeket szereztem a fogorvosnál, ezért én pontosan tudom, milyen félelemmel telve beülni a fogorvosi székbe. Mindig bearanyozza a napom, ha elégedett mosollyal száll ki egy gyermek a székemből. A fogászaton belül fő érdeklődési köröm a gyermekfogászat és a fogszabályozás. Nagy öröm számomra, hogy ezzel tudok foglalkozni. Szabadidőmben röplabdázni járok, valamint két kutyámmal szívesen töltöm az időt.

Specializáció

 • gyermekfogászat
 • ICON kezelés
 • barázdazárás
 • esztétikus tömések
 • gyökérkezelés
 • maradófog felépítés
 • Twinky star színes tömés

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar - fogorvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése