1 165 542 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sebestyén Nikolett - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Sebestyén Nikolett

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Sebestyén Nikolett gyermekfogorvos magánrendelése. Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyermekkoromban valószínűleg jóízűen nevettem volna, ha azt mondja valaki, felnőttként egy fogászati rendelő lesz az a hely, ahol otthonosan...

Tovább olvasom
Dr. Sebestyén Nikolett - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Sebestyén Nikolett

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Sebestyén Nikolett gyermekfogorvos magánrendelése. Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyermekkoromban valószínűleg jóízűen nevettem volna, ha azt mondja valaki, felnőttként egy fogászati rendelő lesz az a hely, ahol otthonosan mozgok és élvezem, hogy ott lehetek. És most, évekkel később mégis a...

Tovább olvasom
Manó Dental Gyerekfogászat
1138 Budapest, XIII. kerület, Viza utca 9-11A – bejárat a Tom Lantos sétány felől (Vizafogó)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sebestyén Nikolett gyermekfogorvos magánrendelése.

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyermekkoromban valószínűleg jóízűen nevettem volna, ha azt mondja valaki, felnőttként egy fogászati rendelő lesz az a hely, ahol otthonosan mozgok és élvezem, hogy ott lehetek. És most, évekkel később mégis alig várom, hogy egyaránt gyermekek és felnőttek arcára egészséges és szép mosolyt csaljak. Hiszem azt, hogy a kezelések telhetnek kellemes légkörben, ezzel már gyermekkorban megalapozva azt, hogy később a fogorvoshoz járás egy komfortos, természetes és rendszeres tevékenységgé váljon. A fogak megmentésén kívül szeretek nagyokat sétálni, kirándulni, nyáron fagyikat, télen pedig forrócsokikat kóstolni.

Specializáció

 • gyermekfogászat
 • ICON kezelés
 • barázdazárás
 • esztétikus tömések
 • gyökérkezelés
 • maradófog felépítés
 • Twinky star színes tömés

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar - fogorvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése