1 163 967 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szukhentrunk Szandra - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Szukhentrunk Szandra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Szukhentrunk Szandra gyermekfogorvos magánrendelése. Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Gyerekkorom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, és segíteni nekik, így érdeklődésem korán az orvos...

Tovább olvasom
Dr. Szukhentrunk Szandra - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Szukhentrunk Szandra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Szukhentrunk Szandra gyermekfogorvos magánrendelése. Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Gyerekkorom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, és segíteni nekik, így érdeklődésem korán az orvoslás felé fordult. Már az egyetemi éveim alatt is a gyerekekkel töltö...

Tovább olvasom
Manó Dental Gyerekfogászat
1138 Budapest, XIII. kerület, Viza utca 9-11A – bejárat a Tom Lantos sétány felől (Vizafogó)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szukhentrunk Szandra gyermekfogorvos magánrendelése.

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Gyerekkorom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, és segíteni nekik, így érdeklődésem korán az orvoslás felé fordult. Már az egyetemi éveim alatt is a gyerekekkel töltött idő és munka adta a legnagyobb örömet, mindig lenyűgözött nyitottságuk, bátorságuk és őszinteségük. Munkám során a legfontosabb elismerés számomra, amikor az esetleges kezdeti félelmeket legyőzve mind a gyermekek, mind a szülők bizalommal, bátran és mosolyogva járnak vissza hozzám további kezelésekre, kontrollra. A kedves, bizalomteljes légkör megteremtésén túl fontosnak tartom a szakmai korrektséget és precizitást, tudásomat továbbképzéseken való részvétellel, illetve tudományos cikkek olvasásával igyekszem naprakészen tartani.

Specializáció

 • gyermekfogászat
 • ICON kezelés
 • barázdazárás
 • esztétikus tömések
 • gyökérkezelés
 • maradófog felépítés
 • Twinky star színes tömés

Tanulmányok

 • Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar - fogorvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése