1 774 689 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bérczes Rita - Gyermekgyógyász

Dr. Bérczes Rita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr Bérczes Rita vagyok, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos. Egyetemista korom óta dolgoztam újszülöttintenzív osztályon – teljesen elbűvöltek a csodálatos kis újszülöttek, boldogsággal töltött el látni őket és segíteni számukra életük kezdetén. M...

Tovább olvasom
Dr. Bérczes Rita - Gyermekgyógyász

Dr. Bérczes Rita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr Bérczes Rita vagyok, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos. Egyetemista korom óta dolgoztam újszülöttintenzív osztályon – teljesen elbűvöltek a csodálatos kis újszülöttek, boldogsággal töltött el látni őket és segíteni számukra életük kezdetén. Magyarországi szakvizsgát követően Párizsban fejleszthettem tovább tu...

Tovább olvasom
L33 Medical - Pasarét
1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 38 B (Pasarét)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr Bérczes Rita vagyok, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos.


Egyetemista korom óta dolgoztam újszülöttintenzív osztályon – teljesen elbűvöltek a csodálatos kis újszülöttek, boldogsággal töltött el látni őket és segíteni számukra életük kezdetén.


Magyarországi szakvizsgát követően Párizsban fejleszthettem tovább tudásom egy nagy szülészeti klinikán, majd Olaszországban, Bergamoban, egy szervátültető központban dolgoztam. Extrém súlyos körülmények között lévő gyermekekkel és családjaikkal foglalkoztam.


Az igazi változást az életemben saját gyermekeim születése hozta meg (8 éves fiú, és 6 illetve 2 éves lányok). Saját bőrömön tapasztaltam meg az anyaság kérdéseit, kétségeit és felelősségét. Átéltem a női szerepekkel kapcsolatos nehézségeket és akadályokat. Érdeklődésem ekkor fordult igazán az „anya-gyerek egység” irányába. Megismertem és megtanultam az Életmódorvoslás szemléletet.


A klasszikus gyermekorvoslás mellett sajátos szemléletemmel és tudásommal támogatom és segítem az újdonsült Édesanyákat és Édesapákat, hogy ne csak a baba ellátásához, „életben tartásához” szükséges tanácsokat kapják meg, hanem annál sokkal többet.


Rendeléseimen a még várandós édesanyákkal átbeszéljük a születés lehetőségeit, ennek következményeit a babára, és az anyuka teendőit. Pár hetes-hónapos korban történő vizsgálatok alkalmával mindenről beszélünk, ami a szülőket foglalkoztatja, legyen szó szoptatásról, pótlás/tápszeres táplálásról, alvásról, sárgaságról, súlyfejlődésről, levegőztetésről, munkamegosztásról, napirendről, anyai rekreációról, énidőről, hordozásról, kirándulásról, utazásról és még sorolhatnánk.


Kiemelten fontosnak tartom egy elfogadó, bizalmi légkör kialakítását: figyelek és meghallgatok. Minden esetben nyitottan és pozitívan fordulok a családhoz. Szeretem, amikor rá tudok hangolódni az anyukára, a kisbabára és ezáltal személyre szabottan tudok segíteni. 


Ha úgy érzi, a rutin gyermekorvosi vizsgálatokon nem tudott minden kérdést feltenni, kétségei vannak, vagy még csak várandós, és szeretne minél könnyebben megbirkózni az anyaság és gyermeknevelés első lépésivel, jelentkezzen be rendelésemre.Mottóm: Nem ítélkezem, hanem segítek

Tanulmányok

  • 2012 Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2006 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése