4 238 886 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Imre Alexandra - Gyermekgyógyász

Dr. Imre Alexandra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

„Filozófiám alapja, hogy a szülőknél senki sem ismerheti jobban a gyermekét, ezért a gyógyítás mindig közös munka eredménye. Munkám során tisztelettel és empátiával közelítek a gyermekek felé, mert a bizalmuk elnyerése megkönnyíti a gyógyítás és a gyóg...

Tovább olvasom
Dr. Imre Alexandra - Gyermekgyógyász

Dr. Imre Alexandra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

„Filozófiám alapja, hogy a szülőknél senki sem ismerheti jobban a gyermekét, ezért a gyógyítás mindig közös munka eredménye. Munkám során tisztelettel és empátiával közelítek a gyermekek felé, mert a bizalmuk elnyerése megkönnyíti a gyógyítás és a gyógyulás folyamatát.” Dr. Imre Alexandra 2015-ben diplomázott a Debrec...

Tovább olvasom
Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum - Géndinó gyermekrendelő
1125 Budapest, XII. kerület, Zalatnai utca 2. (Istenhegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

„Filozófiám alapja, hogy a szülőknél senki sem ismerheti jobban a gyermekét, ezért a gyógyítás mindig közös munka eredménye. Munkám során tisztelettel és empátiával közelítek a gyermekek felé, mert a bizalmuk elnyerése megkönnyíti a gyógyítás és a gyógyulás folyamatát.”

Dr. Imre Alexandra 2015-ben diplomázott a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel.

“Már a gimnáziumi éveim alatt tudtam, hogy gyermekekkel szeretnék foglalkozni. Az egyetem elvégzése óta, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermekosztályán dolgozom, ahol 2021-ben sikeres csecsemő és gyermekgyógyászati szakvizsgát tettem.”

Szakvizsgája megszerzését követően a Doktornő a gyermek és koraszülött intenzív terápia területén bővítette tudását. Jelenleg pedig neonatológia képzésben vesz részt. Közel 10 éves kórházi tapasztalatának  köszönhetően otthonosan mozog a hétköznapi és az összetettebb esetek ellátásában is.

Dr. Imre Alexandra a Géndinó gyermekrendelők kiemelt szakorvosa, akihez bátran fordulhatnak a szülők gyermekük akut vagy krónikus betegsége esetén egyaránt.

Specializáció

  • Akut és krónikus gyermekgyógyászati panaszok kivizsgálása és kezelése

Tanulmányok

  • 2021 Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2015 Debreceni Egyetem ÁOK

Dr. Imre Alexandra vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -