517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kincs Judit - Gyermekgyógyász, újszülöttgyógyász

Dr. Kincs Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kincs Judit csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos magánrendelése. Az egyetem után az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán kezdtem dolgozni, majd 2015-ben szakvizsgáztam Csecsemő és Gyermekgyógyászatból. Ezek az évek alatt született meg három gyermek...

Specializáció

gyermekkori tüdőbetegségek

Tanulmányok

  • 2015 Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2002 Semmelweis Egyetem - Általános orvos

Tovább olvasom
Medikids Gyermekgyógyászati Központ
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kincs Judit csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos magánrendelése. Az egyetem után az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán kezdtem dolgozni, majd 2015-ben szakvizsgáztam Csecsemő és Gyermekgyógyászatból. Ezek az évek alatt született meg három gyermekem. Jelenleg az ország egyik szakmailag legelismertebb gyermekpulmonológiai osztályán dolgozom az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán, ahol tagja lehetek egy, a gyermek tüdőbetegségek komplex kezeléséért eltökélt csapatnak. Részt veszek a klinika pulmonológiai, allergológiai ambulancájának munkájában is, így készülök második szakvizsgámra gyermek tüdőgyógyászatból.

Specializáció

  • gyermekkori tüdőbetegségek

Tanulmányok

  • 2015 Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2002 Semmelweis Egyetem - Általános orvos

Vélemények

1 értékelés
2017. november
Kedves és vidám természetű, alapos volt az egész vizsgálat alatt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése