Google+
872 736 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, olasz

Dr. Kordé Izabella

(0)
Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Analitikus orvosként mindig is különösen érdekeltek a visszatérő, illetve a krónikus betegségek. Kórházi munkám során is gyakran szembesültem ezen problémákkal, de később, mint házi gyermekorvos, betegeim, illetve hozzátartozóik problémái még személ...

Specializáció, szakmai háttér

Akut és krónikus légúti megbetegedések, krónikus bélrendszeri, húgyúti, nőgyógyászati megbetegedések, pajzsmirigy túl- ,ill.- alulműködés, csontritkulás, allergia, ekzema, immunerősítés, oltás be-és kivezetés, szülésre történő felkészítés, alvászavarok, d...

Tovább olvasom >
A

Dr. Kordé Izabella Magánrendelése

1126 Budapest, XII. kerület, Kiss János altábornagy u. 48/b.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Kordé Izabella Magánrendelése

1126 Budapest, XII. kerület, Kiss János altábornagy u. 48/b.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Analitikus orvosként mindig is különösen érdekeltek a visszatérő, illetve a krónikus betegségek.
Kórházi munkám során is gyakran szembesültem ezen problémákkal, de később, mint házi gyermekorvos, betegeim, illetve hozzátartozóik problémái még személyesebben érintettek. Ezért is volt jelentős szakmai előrelépés hivatásomban a homeopátia megismerése, elsajátítása, majd beépítése a gyógyításba. Nem csak betegeim testi tüneteit, hanem az egész embert kezelhettem, öröm és sikerélmény volt mindenkinek, hogy mind a kiújulások száma, mind súlyossága csökkent, és a gyakran kiváltóként szereplő lelki panaszok is kezdtek eltűnni pácienseim mindennapjaiból.
Kiskorú betegeimen kívül egyre több felnőtt fordult hozzám bizalommal, így a hivatalos akkreditációt követően felnőtteket is gyógyítok, 2009-től.
Mindig is nagyon fontosnak tartottam pácienseim részletes kikérdezését, illetve a precíz fizikális vizsgálatot, volt kórházi munkahelyemen lehetőségem volt a dobhártya otoscopos vizsgálatát is megtanulni, így a gyermekek vizsgálatába ezt is minden alkalommal beépítem. Ortopédiai szűrővizsgálat is hangsúlyt kap rendelésemen.

Specializáció

  • Akut és krónikus légúti megbetegedések, krónikus bélrendszeri, húgyúti, nőgyógyászati megbetegedések, pajzsmirigy túl- ,ill.- alulműködés, csontritkulás, allergia, ekzema, immunerősítés, oltás be-és kivezetés, szülésre történő felkészítés, alvászavarok, depresszió,gyermekkori magatartászavarok kezelése homeopátiával. Alkati szer meghatározása .

Tanulmányok

  • 1995 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
  • 2002 szakvizsga csecsemő- és gyermekgyógyászat
  • 2006 Nemzetközi CEDH vizsga, Homeopátia2009 Klinikai homeopátia vizsga, Pécsi Tudományegyetem

Vélemények

0 értékelés

Jelenleg nincs vélemény, légy te az első!

Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491