764 250 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kovács Tibor -

Dr. Kovács Tibor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kovács Tibor gyermekgyógyász vagyok. Dunabogdányban élek, házi gyermekorvosi teendőimet is itt látom el. Miért választottam a gyermekorvosi hivatást? Medikus éveim alatt gyakran tapasztaltam, hogy az idősebb betegeknél az alapproblémát már nem tudj...

Tanulmányok

  • 1992. Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
  • 1997. Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kovács Tibor gyermekgyógyász vagyok. Dunabogdányban élek, házi gyermekorvosi teendőimet is itt látom el. Miért választottam a gyermekorvosi hivatást? Medikus éveim alatt gyakran tapasztaltam, hogy az idősebb betegeknél az alapproblémát már nem tudjuk kezelni, csak a tüneteiket enyhíteni; gyermekeknél ezzel szemben nem csak az adott betegség gyógyításában, hanem az egészséges fejlődés irányításában is szerepet vállalhatok.

Tanulmányok

  • 1992. Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
  • 1997. Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése