Google+
146 106 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Simon Kornélia

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

!! Kérjük, foglalás esetén a megjegyzés rovatban tüntessék fel, hogy pontosan hány éves gyermekről van szó! Dr. Simon Kornélia szakterülete a gyermekgyógyászat, azon belül is a gyermek kardiológia. 0-18 éves korosztályt vizsgál, gondoz. A doktornő ...

Specializáció, szakmai háttér

Újszülöttek, koraszülöttek vizsgálata, szívfejlődési rendellenességek szűrése, Szívzörejek kivizsgálása, Aktív sportoló gyermekek kardiológiai kivizsgálása

Tovább olvasom >
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

!! Kérjük, foglalás esetén a megjegyzés rovatban tüntessék fel, hogy pontosan hány éves gyermekről van szó! Dr. Simon Kornélia szakterülete a gyermekgyógyászat, azon belül is a gyermek kardiológia. 0-18 éves korosztályt vizsgál, gondoz. A doktornő páciensközpontú hozzáállással kezel, a vizsgálatok során nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyermekek bizalmát elnyerje.

A magzati szívultrahang vizsgálatot a terhesség 19-22. hete között végzik.

Specializáció

  • Újszülöttek, koraszülöttek vizsgálata, szívfejlődési rendellenességek szűrése
  • Szívzörejek kivizsgálása
  • Aktív sportoló gyermekek kardiológiai kivizsgálása

Vélemények

22 értékelés

„Embersègesen bánik a gyerekekkel, nem èrzik hogy orvosi vizsgálaton vannak.”

,

„Részletesen, érthetően elmagyarázta a diagnózist és alapos volt a vizsgálat is. A doktórnő nagyon kedves volt.”

,

„Nagyon profi, gyermekközpontú, odafigyelt kislányom minden reakciójára és mindezek mellett alapos vizsgálatot végzett.”

„Nincs”

,

„A rendelő légköre, a személyzet, aszisztens, doktornő várakozáson felüli! A kedvesség, amellyel felénk és a kislányunk felé fordultak már az elején megnyugtató volt. A vizsgálat kellemes légkörben zajlott, nem a szokásos "futószalag" módon. Remek, tiszta szívből ...”

Végig olvasom
,

„Mindenki nagyon kedves volt. A hölgy a recepciónál, az asszisztens és a doktornő is. Maximálisan megvoltunk elégedve az ellátással. A vizsgálat alapos volt.”

,

„A doktornő rendkívül alapos volt, mindenről részletesen tájékoztatott, folyamatosan kommunikált a gyerekkel is, hogy mi fog történni és megnyugtató volt a lányom számára is. Ilyet korábban máshol még nem tapasztaltam. ”

,

„kedves,nagyon alapos volt,minden kérdésre kimeritően válaszolt.”

,

„Nagyon kedves a doktornő. ”

,

„Kedves és türelmes volt a gyerekemmel. Szakszerűen tájékoztatott mindenről.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő és az asszisztense is nagyon kedves volt, mindent "érthetően" elmondtak, a gyermekem is nagyon jól érezte magát. Nem volt "orvosi vizsgálat" hangulat, így nem félt! :) ”

„NINCS!”

,

„Teljes figyelem, alaposság, kedvesség, megkaptuk azt a pozitív hozzáállást, alapos tájékoztatást, amit sehol máshol. A kisfiam nem sírt, sőt... bátran ajánlom a doktornőt mindenkinek.”

,

„Kedves, gyerekbarát”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig