2 381 040 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gyebnár Viktória -

Dr. Gyebnár Viktória

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1956-ban születtem Budapesten. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara nappali tagozatán 1975-1980 között folytattam tanulmányaimat a pszichológia szakon. Diplomámat 1980-ban szereztem meg. Egy évig dolgoztam ergonómiai munkatársként,...

Tovább olvasom
Dr. Gyebnár Viktória -

Dr. Gyebnár Viktória

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1956-ban születtem Budapesten. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara nappali tagozatán 1975-1980 között folytattam tanulmányaimat a pszichológia szakon. Diplomámat 1980-ban szereztem meg. Egy évig dolgoztam ergonómiai munkatársként, majd 1981-1982-ig a Zsámbéki Tanítóképző Főiskolán általános pszich...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

1956-ban születtem Budapesten. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara nappali tagozatán 1975-1980 között folytattam tanulmányaimat a pszichológia szakon. Diplomámat 1980-ban szereztem meg. Egy évig dolgoztam ergonómiai munkatársként, majd 1981-1982-ig a Zsámbéki Tanítóképző Főiskolán általános pszichológiát és fejlődéslélektant tanítottam, továbbá 1982-től rendszeresen vezettem pedagógiai képességfejlesztő csoportokat a hallgatóknak. 1989-ben védtem meg egyetemi doktori disszertációmat summa cum laude minősítéssel. Szakmai fejlődésem érdekében magánerőből számos elméleti továbbképzésen és sajátélményű csoportban vettem részt (pl.: pszichoterápiás hétvégék, encounter csoport, a tanítóképzők továbbképzései a képességfejlesztő csoportvezetők részére). 1988-1989-ben a C.G. Jung Komplex-pszichoterápiás Egyesület kétéves elméleti szemináriumára jártam, és tettem 1990-ben sikeres vizsgát. 1985-86-ban imaginatív pciszhoterápiás sajátélményű és esetmegbeszélő csoporton, 1987-90 kötött sajátélményű, önismereti jungi csoportpszichoterápiában vettem részt, továbbá a sajátélményű jungi egyéni analitikus terápiát teljesítettem ebben az időszakban. Családterápiával 1992-től kezdtem foglalkozni, bekapcsolódva egy családterápiás műhely munkájába. 1993-ban egy 80 órás, 1995-96 között egy 200 órás elméleti képzésen vettem részt. 2003-ban kaptam meg a családterapeuta címet. 2002 és 2003 nyarán a Lelki Egészségvédő Alapítvány által szervezett, Martin Keizer művészetterapeuta vezette csoportos művészeti terápiás kurzuson vettem részt. 2001 áprilisától állok szerződésben a Dunabogdányi Önkormányzattal, ahol 3 órában az óvodában, 4-5 órában iskolában látok el pszichológusi feladatokat. 2005-től 2010. januárig a Szentendrei Nevelési Tanácsadóban heti 5 órában végeztem pszichodiagnosztikai és terápiás munkát 3-16 éves gyermekekkel. 2005-től vettem részt az Integratív Pszichoterápiás Egyesület szervezésében indult integratív gyerekterapeuta módszerspecifikus képzésben. 2009 decemberében tettem le a gyerekterapeuta vizsgát. 2007-től pszichodráma képzésben veszek részt. 1992-től az ELTE Tanárképző Főiskolai Karán dolgoztam, 2001-től főiskolai docensként. Az egyetemi átszervezések után jelenleg munkahelyem az ELTE Pedagógiai Pszichológiai karán az Iskolai Pszichológiai Tanszéki Központban van. tagja vagyok a Magyar Pszichológiai Társaságnak, a Magyar Családterápiás Egyesületnek és az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnek.

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése