Google+
135 795 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Göndöcs Rita

Bemutatkozás

1988-tól a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben dolgoztam egészen megszűnéséig, azóta a Svábhegy OAIP Intézetben dolgozom. Szeretem ezt a környezetet, nagyon gyermekbarát. Azt hiszem életem legjobb döntése volt a gyermekgyógyászat választása, nagyo...

Specializáció, szakmai háttér

asztma, allergia

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

1988-tól a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben dolgoztam egészen megszűnéséig, azóta a Svábhegy OAIP Intézetben dolgozom. Szeretem ezt a környezetet, nagyon gyermekbarát. Azt hiszem életem legjobb döntése volt a gyermekgyógyászat választása, nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni a csecsemőkortól egészen a kora felnőttkorig. Különösen a gondozást szeretem, itt különösen fontos a megfelelő empátia, hisz nélkülözhetetlen a jó orvos-beteg kapcsolathoz - ami nélkül pedig a sikeres kezelés lehetetlen. Szlogenek, de igaz, "a gyermek nem kis felnőtt", "nem néhány évre, hanem minimum 70 évben gondolkozunk mikor a kezelésről döntünk. "Nem egy szervet, hanem az egész embert kezelem" - ezeket különösen szem előtt tartom.

Specializáció

  • asztma, allergia

Vélemények

2 értékelés

„Nagyon alapos volt és nagy gondot fordított arra, hogy szülőként mi is értsük, hogy mit miért csinál és mi van a gyermekünkkel.”

,

„Minden eddigi tapasztalatnál több időt fordított ránk.”

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig