4 228 014 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gyncare - Reprodukciós Centrum Kassa

Gyncare - Reprodukciós Centrum Kassa

04013 Kassa,
Magnezitárska 2/C
5.00 | 1 értékelés
Információk a rendelőről

Ha nem tud természetes úton teherbe esni, akkor jó helyen jár a Gyncare-nél. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a reproduktív gyógyászatban. A Gyncare Center 2001-ben jött létre, Szlovákiában az elsők között. Fennállása 20 éve alatt szlovák és külföldi párok ezreit segítette megvalósítani gyermekálmát. Szlovákiában...

Tovább olvasom
Gyncare - Reprodukciós Centrum Kassa

Gyncare - Reprodukciós Centrum Kassa

Információk a rendelőről

Ha nem tud természetes úton teherbe esni, akkor jó helyen jár a Gyncare-nél. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a reproduktív gyógyászatban. A Gyncare Center 2001-ben jött létre, Szlovákiában az elsők között. Fennállása 20 éve alatt szlovák és külföldi...
Tovább olvasom
04013 Kassa, Magnezitárska 2/C

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ha nem tud természetes úton teherbe esni, akkor jó helyen jár a Gyncare-nél. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a reproduktív gyógyászatban. A Gyncare Center 2001-ben jött létre, Szlovákiában az elsők között. Fennállása 20 éve alatt szlovák és külföldi párok ezreit segítette megvalósítani gyermekálmát.

Szlovákiában két egymással együttműködő központban nyújtjuk szolgáltatásainkat. Ezek a központok Nyitrán és Kassán vannak.  Az egészségügyi ellátás elérhetősége és színvonala mindkét központban azonos. Az orvosok és az embriológusok megosztják egymással az orvosi eljárások legújabb ismereteit és a gyakorlatban is alkalmazzák azokat.

A Gyncare szakértői csapata doc. MUDr. Silvia Toporcerova, PhD., MBA orvos igazgató irányítása alatt dolgozik. Cégünk szolgáltatásainak színvonalát szakemberek is pozitívan értékelték, és a 2016/2017-es tanévtől a Gyncare a kassai Pavel Jozef Šafárik Egyetem oktatóbázisává vált. Mindkét központban dolgozó orvosok és minden egészségügyi dolgozó szakmai szervezetek tagjai, és rendszeresen részt vesznek képzéseken. Aktívan részt vesznek különféle konferenciákon és posztgraduális képzés egyéb formáiban.

A diagnosztikát és kezelést átfogóan, érzékenyen és magas szakmai színvonalon közelítjük meg.
A legmodernebb kezelési eljárásokat, valamint a kívánt terhesség elérésének leghatékonyabb eszközeit és módszereit biztosítjuk női ügyfeleinknek.

Pácienseink várakozás nélkül részt vehetnek adományozási programban. Egyedülálló adományozó adatbázisunk van, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja az egyezést az adományozó és a recipiens között a szükséges tulajdonságokban.

Ugyanakkor lehetőséget biztosítunk saját ivarsejtek (petesejt és sperma) lefagyasztására és tárolására is, tartalékként későbbi időszakra - social freezing. Ez növeli annak esélyét, hogy anyává vagy apává váljon, ha úgy dönt, hogy idősebb korban szeretne gyermeket vállalni. A begyűjtött petesejtek és spermiumok ugyanis nem öregszenek.

A legmodernebb Medirex laboratóriumok a Gyncare legerősebb partnerei a MEDIREX CSOPORTON belül. Ennek az együttműködésnek köszönhetően pácienseink gyors és átfogó diagnosztikát kapnak a laboratóriumi gyógyászat minden területén a reproduktív immunológia, az orvosi genetika, a biokémia, a hematológia, de a citológia és a biopszia területén is. Ily módon képesek vagyunk pácienseink számára olyan magas színvonalat hozni, amely sikeres kezeléshez vezet a reproduktív egészség diagnosztizálásában és kezelésében.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Díjmentes parkolás az épület előtt

Nyitva tartás

H - P : 7:30 - 14:30

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
A jól szervezettség egyszerűen lenyűgözött, mindenki nagyon kedves.
-