Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Sasvári Ferenc

Bemutatkozás

Dr. Sasvári Ferenc szakorvos rendelésén főleg homeopata módszerekkel gyógyít, de szükség szerint Schüssler sókat is alkalmaz. A kezelési terv minden páciensre testre szabva történik, a doktor úr nagy figyelmet fordít a páciens egyéni tényezőinek kivizs...

Specializáció, szakmai háttér

homeopátia, 1991 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar, 1996 - pathológus szakvizsga, 2000 - homeopátiás licence vizsga, 2008 - Európai Homeopátiás Liga nemzetközi homeopata diploma

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sasvári Ferenc szakorvos rendelésén főleg homeopata módszerekkel gyógyít, de szükség szerint Schüssler sókat is alkalmaz. A kezelési terv minden páciensre testre szabva történik, a doktor úr nagy figyelmet fordít a páciens egyéni tényezőinek kivizsgálására, kiismerésére.

Specializáció

  • homeopátia

Tanulmányok

  • 1991 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
  • 1996 - pathológus szakvizsga
  • 2000 - homeopátiás licence vizsga
  • 2008 - Európai Homeopátiás Liga nemzetközi homeopata diploma

Vélemények

4 értékelés

„Nem kellett várni. Az orvos már várt. Nem sietett, türelmes volt, az én színvonalamon beszélt. Informatív volt, sokat tanultam. Meggyőző volt. Kiváló összbenyomásom lett.”

„Semmi zavaró körülmény nem merült fel.”

,

„Jómagam is a homeopátiás szerek híve vagyok, így nagyon örvendek, hogy találtam egy orvost, aki ezzel a témával is foglalkozik. Közvetlen volt a Doktorúr, sok tényezőre kiterjedő konzultáció volt. Még biztosan fel fogom keresni a rendelését.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig