697 188 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Beinschróth Zoltán -

Dr. Beinschróth Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Beinschróth Zoltán kardiológus szakorvos magánrendelése. Hazánkban a szív- és érrendszeri megbetegedések a leggyakoribb krónikus betegségek élvonalában szerepelnek. Megelőzésük, időben való felismerésük és kezelésük az utóbbi évtizedek tudományos...

Specializáció

Coronaria betegség invazív és non invazív diagnsoztikája

Tanulmányok

  • 2019 Kardiológia szakvizsga
  • 2013 Semmelweis Egyetem - ÁOK

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Beinschróth Zoltán kardiológus szakorvos magánrendelése.

Hazánkban a szív- és érrendszeri megbetegedések a leggyakoribb krónikus betegségek élvonalában szerepelnek. Megelőzésük, időben való felismerésük és kezelésük az utóbbi évtizedek tudományos eredményeinek köszönhetően robbanásszerű fejlődésen ment át, így hatalmas előremenetel történt a kardiológiai megbetegedéssel küzdő páciensek élettartamának, és életminőségének javításában is. Egészségközpontunkban a kardiológiai nem invazív diagnosztikai módszerek közül terheléses EKG, Holter-EKG, ABPM és szívultrahang vizsgálatokkal, szakorvosi konzultációval, életmód tanácsadással állunk pácienseink rendelkezésére.

„Véleményem szerint az orvos – beteg kapcsolat fő meghatározója és mozgatója a kommunikáció. A régi, paternalisztikus orvosi szemléletben az orvos utasítja a páciensét és „megmondja”, hogy mit tegyen, vagy mit ne tegyen. A munkám során a betegeimmel kialakított kapcsolatban az új típusú, orvos – beteg partneri viszony, a betegközpontú orvoslás elérésére törekszem. Érdeklődési területem a coronaria betegség és annak non invazív és invazív diagnosztikája, intenzív terápiás kardiológiai ellátás, igazolt coronariabetegek ambulanter követése.”

Specializáció

  • Coronaria betegség invazív és non invazív diagnsoztikája

Kórházi háttér

  • Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológiai Osztály (MHEK)

Tanulmányok

  • 2019 Kardiológia szakvizsga
  • 2013 Semmelweis Egyetem - ÁOK

Tagságok

  • Joint Venture Szövetség (JVSZ)

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése