754 119 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hajduczki István -

Dr. Hajduczki István

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem orvos doktori diplomát 1966-ban, belgyógyász szakvizsgámat 1972-ben szereztem meg. Ezt követően a Balatonfüredi Állami Kórház szívbeteg rehabilitációs osztályán dolgoztam 1985-ig. Eközben a Svédországban Unive...

Specializáció

 • Belgyógyászat
 • Kardiológia

Tanulmányok

 • 1966 - Pécsi Orvostudomáányi Egyetem Általános Orvosi Kar
 • 1972 - Belgyógyászat szakvizsga
 • 1995 - Belgyógyászat szakvizsga US...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem orvos doktori diplomát 1966-ban, belgyógyász szakvizsgámat 1972-ben szereztem meg. Ezt követően a Balatonfüredi Állami Kórház szívbeteg rehabilitációs osztályán dolgoztam 1985-ig. Eközben a Svédországban University Hospital Klinikai fiziológiai laboratóriumában vektrokardiográfiás kutatásokat végeztem. 1985-től a Los Angelesi Cedars Sinai Medical Center-ben ehcokardiográfiás kutatásokat folytattam. Az orvosi diplomámat USA-ban is honosítottam. 1991-1994 Staten Island University Hospital - New York és White Memorial Medical Center Los Angeles intézményekben dolgoztam.1995-ben belgyógyászati szakvizsgát tettem le USA-ban. 1994-2006 privát belgyógyászati és kardiológiai rendelést folytattam Los Angelesben. 1995-2006 Cedars Sinai Medical Center -Los Angeles, Queens of Angels- Hollywood Presbiterian Medical Center- Los Angeles, Midway Hospital- Los Angeles - orvosi kar tagja voltam. Szakrendelésemen várom minden kardiológiai problémával a pácienseket. A rendelésen lehetőség van kardiológiai szűrővizsgálatra, mely a fizikális vizsgálaton felül kardiológiai ultrahangvizsgálatot, EKG vizsgálatot, vérnyomásmérést tartalmaz.

Specializáció

 • Belgyógyászat
 • Kardiológia

Tanulmányok

 • 1966 - Pécsi Orvostudomáányi Egyetem Általános Orvosi Kar
 • 1972 - Belgyógyászat szakvizsga
 • 1995 - Belgyógyászat szakvizsga USA

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése