1 164 660 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hassan Khouri - Kardiológus

Dr. Hassan Khouri

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Hassan Khouri kardiológus szakorvos magánrendelése. A belgyógyászat-kardiológia az orvostudomány széles szakterülete, számos olyan betegség tartozik hozzá, ami az egész testet, több szervet érint, ezért a betegek kivizsgálásánál, kezelésénél nagyo...

Tovább olvasom
Dr. Hassan Khouri - Kardiológus

Dr. Hassan Khouri

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Hassan Khouri kardiológus szakorvos magánrendelése. A belgyógyászat-kardiológia az orvostudomány széles szakterülete, számos olyan betegség tartozik hozzá, ami az egész testet, több szervet érint, ezért a betegek kivizsgálásánál, kezelésénél nagyon fontosnak tartom a betegekkel való kapcsolatot, és nem csak tüneti...

Tovább olvasom
Erzsébet Dentál & Medical
1203 Budapest, XX. kerület, Lajtha László utca 24. földszint, 5-ös ajtó (Pesterzsébet)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Hassan Khouri kardiológus szakorvos magánrendelése.

A belgyógyászat-kardiológia az orvostudomány széles szakterülete, számos olyan betegség tartozik hozzá, ami az egész testet, több szervet érint, ezért a betegek kivizsgálásánál, kezelésénél nagyon fontosnak tartom a betegekkel való kapcsolatot, és nem csak tüneti kezelést alkalmazni, problémát, betegséget, embert komplexen látni.

Kardiológiai rendelésre azokat a pácienseket várom, akik komplex fizikális vizsgálatot szeretnének általános állapotuk, cardiovascularis rizikójuk felmérésére. Az egyik legfontosabb az egészségmegőrzés, a betegségek időben való felismerése, megelőzése, időszakos ellenőrzések, szűrővizsgálatok segítségével igyekszem a pácienseknek minél komplexebb életmódi, orvosi tanácsokat adni.

Indokolt esetben szakorvosi javaslat kiállítása, illetve recept felírására is van lehetőség.

Specializáció

  • kardiológiai betegségek kivizsgálása és kezelése

Tanulmányok

  • 2002 Kardiológia szakvizsga
  • 1999 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1993 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - ÁOK

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése