1 018 350 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kuti Ferenc - Kardiológus

Dr. Kuti Ferenc

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kuti Ferenc kardiológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2010-ben szereztem, majd kardiológus szakvizsgát tettem, jelenleg pedig intenzív terápiás szakorvosjelölt vagyok. Szív- és érrendszeri panaszokkal várom szeretettel a pácienseket...

Tovább olvasom
Dr. Kuti Ferenc - Kardiológus

Dr. Kuti Ferenc

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kuti Ferenc kardiológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2010-ben szereztem, majd kardiológus szakvizsgát tettem, jelenleg pedig intenzív terápiás szakorvosjelölt vagyok. Szív- és érrendszeri panaszokkal várom szeretettel a pácienseket, mindent megteszek azért, hogy a lehető legnagyobb mértékű javulást...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kuti Ferenc kardiológus szakorvos magánrendelése.

Orvosi diplomámat 2010-ben szereztem, majd kardiológus szakvizsgát tettem, jelenleg pedig intenzív terápiás szakorvosjelölt vagyok.

Szív- és érrendszeri panaszokkal várom szeretettel a pácienseket, mindent megteszek azért, hogy a lehető legnagyobb mértékű javulást érjük el!

Az evidenciákra alapozok

Nálam nincs „mert így szoktuk”, „nem lesz baja tőle”. Az evidence-based orvoslásban hiszek. Folyamatosan követem az ESC (European Society of Cardiology) friss ajánlásait és ez alapján végzem a munkám.

 

Mivel fordulhatnak hozzám a betegek?

Enyhébb és súlyosabb kardiológiai megbetegedések esetén egyaránt állok rendelkezésre.

Jelenleg is dolgozom intenzív osztályon, illetve korábbi hasonló tapasztalataim is vannak, így a járóbeteg-ellátáson kívül súlyos betegek terápiájában is részt veszek.

Elérhető nálam:

 • Fizikai vizsgálat
 • EKG-elemzés
 • Vérnyomás beállítás
 • Echocardiographia
 • Szívritmuszavarok diagnosztikája

Mindezen felül jelenleg is dolgozom onkológián, így van rálátásom a kemoterápiára is. A terápia közben esetleg fellépő kardiotoxicitás miatti utánkövetésben is tudok segíteni.

 

Kezelés és prevenció

Legnagyobb motivációm a munkám során, hogy az általam kezelt betegeknek javíthatok az életminőségén.

A meglévő problémák kezelése mellett a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésére is hangsúlyt fektetek. Ez nem kis kihívás, ugyanis a magyar népszokások ennek nem igazán kedveznek, de nem adom fel a harcot! Rengeteg betegség lenne megelőzhető a megfelelő életmóddal, és fontosnak tartom, hogy erről minél többen tudjanak – ezzel is sokaknak adhatok esélyt egy egészségesebb életre.

 

Folyamatos visszacsatolás

Nagyon lényeges számomra, hogy orvosként a lehető legjobbat nyújtsam a betegeimnek. Ennek érdekében pályám kezdete óta nagyon figyelek a betegek visszajelzéseire. Kezdetben ez segített a szakmai magabiztosságom felépítéséhez, de ma is szeretek biztos lenni benne, hogy jól végzem a munkám.

Sosem veszem alapnak, hogy tökéletes szolgáltatást nyújtok.

Ezt a páciensek tudják csak megmondani, ezért fontosnak tartom, hogy legyen lehetőségük a visszajelzésre.

 

Szív- és érrendszeri problémákkal, kérdésekkel forduljon hozzám bizalommal!

 

Specializáció

 • Szív- és érrendszeri problémák diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

 • 2015 Kardiológia szakvizsga
 • 2010 Szegedi Orvostudományi Egyetem

Vélemények

1 értékelés
2020. október
A doktor úr a vizsgálat után elmagyarázta, hogy mi a helyzet és ennek mik lehetnek a következményei. A recepciós hölgy különösen kedves volt, ami elég ritka még magán rendeléseknél is.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése