1 989 951 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Salló Zoltán - Kardiológus

Dr. Salló Zoltán

5.00 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Salló Zoltán kardiológus szakorvos, elektrofiziológus magánrendelése. Fiatal szakember, aki szerint a gyógyító munkát a legmagasabb szakmai tudás szerint, a páciens egyéni preferenciáit figyelembe véve kell végezni, nem elfelejtve magát az ’embert...

Tovább olvasom
Dr. Salló Zoltán - Kardiológus

Dr. Salló Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Salló Zoltán kardiológus szakorvos, elektrofiziológus magánrendelése. Fiatal szakember, aki szerint a gyógyító munkát a legmagasabb szakmai tudás szerint, a páciens egyéni preferenciáit figyelembe véve kell végezni, nem elfelejtve magát az ’embert’. Munkája során mindig igyekszik megtalálni a közös nyelvet páciens...

Tovább olvasom
Parliament Medical Center
1054 Budapest, V. kerület, Honvéd u. 16. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Salló Zoltán kardiológus szakorvos, elektrofiziológus magánrendelése.

Fiatal szakember, aki szerint a gyógyító munkát a legmagasabb szakmai tudás szerint, a páciens egyéni preferenciáit figyelembe véve kell végezni, nem elfelejtve magát az ’embert’.
Munkája során mindig igyekszik megtalálni a közös nyelvet pácienseivel, meghallgatni őket, és megoldást találni a problémára.

Orvoscsaládban nőtt fel, nem is tudott más hivatást elképzelni. Csodálattal tölti el a szív, mint egyik központi szervünk rendkívül bonyolult működése.
Az egyetemi évek alatt tudományos diákkörös hallgatóként a Városmajori Klinika Elektrofiziológiai laboratóriumában Dr. Gellér László témavezetésével végzett tudományos diákköri munkát szív elektrofiziológia, kardiális reszinkronizációs terápia témakörben.
Itt találkozott első alkalommal a szívritmuszavarok katéteres kezelésével, amely egyből magával ragadta.

A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika munkatársaként a szakma meghatározó kardiológusaitól szerezte tudását.
A Klinika Elektrofiziológiai Munkacsoportjának tagjaként napi szinten végez szívritmuszavarok miatti katéterablációs beavatkozásokat, így fő területe a szívritmuszavarok kezelése.

Mindig is olyan szakterületet keresett, mely egyszerre megfogható, de ugyanakkor teret ad a saját intuíciónak, amihez szükséges a szakmai tudás és a magas technológiai ismeret is.

Tudását számos nemzetközi tanfolyamon bővítette, majd 2019-ben Európai Aritmológiai Társaság (EHRA) elektrofiziológiai licenc vizsgát tett.

A szívritmuszavarok katéteres kezelése napról napra fejlődik, ezért is rendkívül fontosnak tartja az innovatív, új technológiák, új eszközök használatát a páciensek kezelése során (pl. ún. röntgensugár mentes katéteres ablációs beavatkozások; betegek utánkövetése okos EKG készülékek, okosórák használatával).

A szívritmuszavarok katéteres kezelésén túl a kardiológia minden területének látja szépségét.
Napi rendszerességgel végzi szívritmuszavarral élő, koszorúérbeteg, szívelégtelen betegek gondozását, vérnyomásproblémák kezelését, illetve pacemaker, ICD vagy CRT készülékek kontrollját.
A szakmai újdonságok mindennapos figyelése, ezáltal a tudása legmagasabb szinten tartása rendkívül fontos számára.
Klinikai munkája során a betegellátás mellett részt vesz az oktatásban, klinikai vizsgálatokban, számos nemzetközi tudományos kooperációban.
Rendszeresen tart szakmai előadásokat, több folyóiratban publikált, valamint részt vett több kardiológiai témájú tankönyv megírásában is.

Specializáció

 • Szívritmuszavarok (AVNRT, AVRT, WPW-szindróma, pitvari tachycardia, pitvari flutter, pitvarfibrilláció, kamrai extrasystolia, kamrai tachycardia) komplex kezelése (katéterablációs, valamint gyógyszeres kezelés),
 • Kardiológiai betegek utógondozása
 • Pacemaker/ICD/CRT kontroll, továbbá egyéb kardiológiai gyógyszeres kezelések (pl. vérnyomás beállítás, koszorúérbetegségek, szívelégtelenség gyógyszeres kezelése, valamint egyéb kardiológiai betegségek kezelése)
 • Kardiológiai szűrővizsgálatok elvégzése

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika

Tanulmányok

 • 2020 Kardiológia szakvizsga – Kiválóan megfelelt eredménnyel
 • 2019 EHRA Invazív Elektrofiziológiai Licenc vizsga
 • 2015 Semmelweis Egyetem, Általános Orvosi Kar – Általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. november
Az asszisztensnő és a Doktor Úr kedvessége nagyon jólesett!
-
Kiss Ágnes
2021. április
Kedves, lelkiismeretes szakember, mindent nagyon szépen köszönök!
-
Nagy E.
2021. április
Köszönöm Doktor Úrnak a professzionális kezelést! Köszönöm a rengeteg kedvességet és a kiváló szaktudását! Már jó ideje ritmuszavar nélkül élek, és ezt neki köszönhetem!
csak jót tudok mondani
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése