4 228 056 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szemerédi Péter - Belgyógyász, Kardiológus, Angiológus

Dr. Szemerédi Péter

4.88 | 14 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar, spanyol
Bemutatkozás

1954.december 14. születtem Budapesten. Általános iskolai tanulmányaimat és a gimnáziumot is Budapesten végeztem. 1981-ben diplomáztam a SOTE. Általános Orvostudományi Szakon. Általános orvosként Salgótarjáni Madzsar J Kh. Belgyógyászati Osztályán dolg...

Tovább olvasom
Dr. Szemerédi Péter - Belgyógyász, Kardiológus, Angiológus

Dr. Szemerédi Péter

Beszélt nyelvek: magyar, spanyol
Bemutatkozás

1954.december 14. születtem Budapesten. Általános iskolai tanulmányaimat és a gimnáziumot is Budapesten végeztem. 1981-ben diplomáztam a SOTE. Általános Orvostudományi Szakon. Általános orvosként Salgótarjáni Madzsar J Kh. Belgyógyászati Osztályán dolgoztam. Belgyógyászati szakvizsga megszerzése után /1986/ az Országos...

Tovább olvasom
Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest, VIII. kerület, Budapest, Benyovszky Móric utca 10. (Józsefváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

1954.december 14. születtem Budapesten. Általános iskolai tanulmányaimat és a gimnáziumot is Budapesten végeztem. 1981-ben diplomáztam a SOTE. Általános Orvostudományi Szakon. Általános orvosként Salgótarjáni Madzsar J Kh. Belgyógyászati Osztályán dolgoztam. Belgyógyászati szakvizsga megszerzése után /1986/ az Országos Kardiológiai Intézetbe kerültem, itt 1990-ben sikeres kardiológiai szakvizsgát is szereztem /1990/. Részt vettem az Intézet szakmai - tudományos munkájában Urai László professzor Úr által vezetett angiológiai munkacsoport tagjaként. 1991-ben a János Kh. III. Belgyógyászati - Kardiológiai osztályán dolgoztam Prof. Dr. Jánosi András adjunktusaként. Itt különböző belgyógyászati kardiológiai betegek kezelésével belgyógyászati - angiológiai betegségek diagnosztikájával, terápiájával foglalkoztam. Nagy gyakorlatot szereztem terheléses EKG vizsgálat /ergometria/, 24 órás EKG monitor /Holter / doppler vizsgálatok, angiológiai duplex és carotis UH értékelésében.

1998. februárjában kerültem a Pulzus Egészségügyi Központ - II ker. Önkorm. Egészségügyi Szolgálat Kardiológiai - angiológiai ambulanciájára. Innen jelentkeztem a Benyovszky Orvosközpont szakorvosi csapatába, ahol szeretném
folytatni a szakmai munkámat.

Dr. Szemerédi Péter vélemények

4.88 az 5-ből
5 csillag
93 %
4 csillag
7 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.93
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.86
Megfelelő volt az ellátásod? 4.86

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. március
Kedves, közvetlen, szakértő hozzáállással sikerült megnyugtatnia a doktor úrnak
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. március
A belgyógyász szakorvos és asszisztensének hozzáállása lexikon példa lehetne. Emberséges,alapos,körültekintő
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. június
A Dr.Úr kedves, figyelmes, alapos, türelmes volt. Ha minden orvosnak ilyen hozzáállása lenne a pácienseihez, az szuper lenne.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. március
Miután bekísértek a Doktor Úrhoz, kedvevsen és nyugodtan megkérdezte mi a panaszom. Végig hallgatott, minden ami érdekes lehetett még, arra rákérdezett, majd mindent le is jegyzetelt. Majd megvizsgált, nagyon alaposan és türelmesen! A végén elmondta mit (nem) talált és hogy mit javasol, merre menjek tovább. Nagyon kedves volt, jó tapasztalat, mindenkinek szívből ajánlom Őt! Az asszisztens is kedves, mosolygós, nyugalmat árasztó hölgy, alaposan vizsgált Ő is.
Szerencsére minden rendben volt., szívből ajánlom a doktor urat másnak is.

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
Dr. Szemerédi Péternél nem "futószalag" van a rendelésén, bármiről lehet kérdezni. Szívesen beszél, őszintén elmondja a véleményét bármiről. Alaposan megvizsgál, elmondja, szerinte milyen javaslatai vannak a betegség megoldására.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. május
Az orvos által rászánt idő és a megnyugtató,alapos tájékoztatás.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Az orvos nagyon részletesen tájékoztatott, már az elején mondta, hogy szerinte nincs nagy probléma, de végigvitte a vizsgálatokat részletesen és közben végig mondta, hogy tartja magát ahhoz, amit mondott, ez különösen jól esett.
-