2 289 180 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
L33 Medical - Pasarét

L33 Medical - Pasarét

1026 Budapest, II. kerület,
Pasaréti út 38 B
(Pasarét)
4.84 | 152 értékelés
Információk a rendelőről

Az L33 Medical PASARÉT az L33 Medical Nőgyógyászati Centrum legújabb tagja, melyet az előző rendelők tapasztalatit felhasználva, azok előnyeit megtartva, hibáit kiküszöbölve, kompromisszumok nélkül hívtunk életre.Kompromisszumok és megalkuvás nélkül választottuk ki a legkiválóbb szülész-nőgyógyászokat, akikben egyesül...

Tovább olvasom
L33 Medical - Pasarét

L33 Medical - Pasarét

Információk a rendelőről

Az L33 Medical PASARÉT az L33 Medical Nőgyógyászati Centrum legújabb tagja, melyet az előző rendelők tapasztalatit felhasználva, azok előnyeit megtartva, hibáit kiküszöbölve, kompromisszumok nélkül hívtunk életre.Kompromisszumok és megalkuvás nélkül válas...
Tovább olvasom
1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 38 B (Pasarét)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az L33 Medical PASARÉT az L33 Medical Nőgyógyászati Centrum legújabb tagja, melyet az előző rendelők tapasztalatit felhasználva, azok előnyeit megtartva, hibáit kiküszöbölve, kompromisszumok nélkül hívtunk életre.

Kompromisszumok és megalkuvás nélkül választottuk ki a legkiválóbb szülész-nőgyógyászokat, akikben egyesül minden, amit én is elvárok a nőgyógyászomtól: maximális szakmai felkészültség, megnyugtató emberi hozzáállás. Olyanokat, akikhez bátran küldöm a barátnőmet vérzészavarral, a tesómat terhesgondozásra, vagy anyukámat változókori panaszokkal.

Elkötelezettek vagyunk a valódi gyógyítás mellett, hisszük, hogy minden ember egyedi eset, mindenki külön figyelmet igényel, személyre szóló megoldási javaslatokkal. Minden beteggel annyi időt kell tölteni, amennyit igényel, és segíteni őt saját szervezetének, állapotának, betegségének minél pontosabb megismerésében.

Galéria

Vélemények

4.84 az 5-ből
152 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
10 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.93
Tisztasága 4.97
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.9
Megközelíthetősége 4.55

Részletes vélemények

Krisztina
2022. május
Minden szép tiszta és szép volt. Nagyon kellemes a környezet.
A maszk viselés. Tudom, hogy ez nem az intézmény hibája és nagyon rendesek voltak, mert adtak nekem maszkot, mert nem volt nálam.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Az aszisztensek és a doktornő is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Még soha nem voltam ilyen kedves doktornőnél. Nagyon kellemessé tette az ott tartózkodásomat!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Kellemes hangulatú, szép tiszta rendelő. Kedves recepciósok. Azt hittem nehéz lesz odajutni, de konkrétan a buszmegállóval szemben van a rendelő.
-
Gabriella
2022. március
Nagyon kulturált környezet és a Doktornő is nagyon kedves, minden tekintetben teljeskörű tájékoztatást adott. Ez azért is volt nagyon fontos, mert a lányomat vittem, akinek nem volt még ebben tapasztalata.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. február
A rendelő gyönyörű szép, a higiénia magasszintű. Jó, és nyugodt atmoszférát teremtett.
A recepciós kolléganő eleinte nem volt túl segítőkész.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. február
Nagyon nyugodt, bizalmi környezetben kaptam profi kezelést, figyelmet.
-
Júlia
2022. február
A rendelő gyönyörű, mindenki nagyon kedves volt, mindenkinek szívesen ajánlom!
-
Bianka
2022. február
Nekem a leginkább az tetszett ahogy a recepciós és a doktornő is nagyon kedves és aranyosak voltak és ezek mellett jó hangulatú volt a rendelő! Csak ajánlani tudom!
-
Leila
2022. január
Mindkét asszisztens kedves és figyelmes volt, mindenről tájékoztatott.
-
Barbara
2022. január
Szép ízléses modern rendelő, nagyon kedvesek voltak a recepción. Könnyen megközelíthető, a parkolás is közelben megoldható.
Nem volt egyáltalán kellemetlen, megfelelő volt. Nem tudnék negatívumot mondani.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése