4 309 551 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Léda Medical Center

Léda Medical Center

ÉRTÉKELÉSEK (6)
4.5
4.5
6 értékelés
8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u. 58. fsz. 3
Időpontfoglalás
Bemutatkozás
Térkép
Értékelések

Foglalj időpontot

Bemutatkozás

Több mint 20 éve alapítottuk magánegészségügyi vállalkozásunkat.
Már akkor éreztük, hogy egyre növekszik az igény az olyan személyre szabott gyógyításra, amely a pácienseink fizikai és lelki állapotát is figyelembe veszi. Néhány év tapasztalat után már látható volt a fejlődésünk újabb iránya, ezért más szakorvos kollégákkal együttműködve csoportpraxist hozzunk létre.

Ahogy az élet minden területén érzékelhető a folyamatos a változás, az egészségügyi szolgáltatásoknál is naponta követelnek létjogosultságot maguknak eddig nem ismert gyógymódok, módszerek. A világot megrengető koronavírus járvány, az ezt kísérő tudományos kutatások, innovációk is ösztönztek minket az újabb lépés megtételére: bővülünk, fejlődünk.

Azért döntöttünk a Léda Medical Center létrehozásáról, hogy megfeleljünk a hozzánk fordulók igényeinek és saját magunk elé támasztott szakmai elvárásoknak. Széles orvosi kapcsolataink révén a különleges eljárásokat igénylő esetekre is képesek vagyunk megtalálni a legjobb elérhető kezeléseket. Csoportpraxisunk további bővítésében alapító társunk Dr. Fehér Attila fül-orr-gégész.

Mit kínálunk?
- klinikai tapasztalatú szakorvosaink segítik a gyógyulást
- igényes környezetet
- korszerű eszközökkel felszerelt rendelőket
- egyénre szabott tanácsadást, amely során nemcsak a gyógyulásra, hanem a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Minden gyógyult páciens, minden megelőzött betegség a mi szakmai sikerünk is, amely elégedettséggel tölthet el minket. 
- a hagyományos orvosláson túli szolgáltatásokat, esztétikai, szépségipari kezeléseket, beavatkozásokat.

Az elvégzett esztétikai korrekciók eredményeként a hozzánk fordulók önbizalma bizonyítottan megnő, amely segíti őket abban, hogy mindennapjaikban sikeresebbé váljanak.

Jövőképünk: Az egészség visszaszerzáse, az egészség megtartása

Amikor gyógyítanunk kell, nemcsak a hagyományos orvoslás módszereit alkalmazzuk, hanem figyelembe vesszük a klinikai kutatások eredményeit is. A prevenció hívei vagyunk.
Orvosként azt látjuk a mindennapokban, hogy kellő gondoskodással, megfelelő ismeretekkel, életmódváltoztatással számos betegség kialakulása megelőzhető.
A jövőben kiemelt fontossággal kezeljük a megelőzést, amelybe nemcsak a szűrővizsgálatok, hanem más, életmódbeli tanácsadás is helyet kap.

Szolgáltatásaink: laborvizsgálatok orvosi kiértékeléssel; kiterjedt diagnosztikai szolgáltatások; teljes körű fogászati, szájsebészeti, implantológiai beavatkozások; szűrővizsgálatok; oltások; járóbeteg szakrendelés; esztétikai, szépészeti kezelések.

Nyitva tartás

H-P: 7:00-20:00 Sz: 8:00-12:00

Térkép

Léda Medical Center
8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u. 58. fsz. 3

Léda Medical Center vélemények

4.5 az 5-ből
5 csillag
67 %
4 csillag
33 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Hangulata 4.67
Tisztasága 4.83
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.67
Megközelíthetősége 3.83

Részletes vélemények

2023. július
(ellenőrzött értékelés)
2023. július
-
Parkoló nincs a közelben, járásproblémával nem ajánlom.
Hasznos volt számodra ez az értékelés?