758 727 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lézeres körömgomba kezelés- Körúti Orvosi Centrum - Lézergyógyász

Lézeres körömgomba kezelés- Körúti Orvosi Centrum

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A körömgomba a mai világban civilizációs ártalomnak tekinthető. Kialakulásában szerepet játszik a közös zuhany, közös törölköző használata, a nem megfelelő anyagból készült cipő viselése. Kezelése is sokrétű lehet, de a leghatékonyabb mind közül a lé...

Specializáció

lézeres körömgomba kezelés

Tovább olvasom
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

A körömgomba a mai világban civilizációs ártalomnak tekinthető. 

Kialakulásában szerepet játszik a közös zuhany, közös törölköző használata, a nem megfelelő anyagból készült cipő viselése.

Kezelése is sokrétű lehet, de a leghatékonyabb mind közül a lézeres körömgomba kezelés, ami 80-90 %-os gyógyulási rátát mutat.

A kezelés gyors, biztonságos, hatékony. 15 percet vesz igénybe. 

A lézer fénye elpusztítja a körömben lévő gombákat. A kezeléseket Nd-YAG lézerrel, 4 hetente, 5-7 alkalommal ajánlatos végezni, a kezelendő köröm fertőzésétől és helyétől függően.
Az eredmény megjelenésének ideje kézen 2-3, míg lábon 3-6 hónapon belül látható. A kezelést megelőzően fontos, hogy eltávolítsuk a körömlakkot, de azt követően 24 órával már újra lakkozhatja körmeit.

Specializáció

  • lézeres körömgomba kezelés

Vélemények

1 értékelés
2018. október
mindenki figyelmes segítőkész
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése