1 774 737 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nagy-György Márton - Logopédus

Nagy-György Márton

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nagy-György Márton logopédus magánrendelése. A pedagógusi munka és azon belül is a gyógypedagógusi pálya a legszebb hivatás. A mérnökök hidakat és felhőkarcolókat építenek, amit mindenki megcsodál, az orvosok megpróbálnak megmenteni, ha veszélyben az...

Tovább olvasom
Nagy-György Márton - Logopédus

Nagy-György Márton

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nagy-György Márton logopédus magánrendelése. A pedagógusi munka és azon belül is a gyógypedagógusi pálya a legszebb hivatás. A mérnökök hidakat és felhőkarcolókat építenek, amit mindenki megcsodál, az orvosok megpróbálnak megmenteni, ha veszélyben az életed, a tudósok a legkülönbözőbb dolgokat fedezik fel a világról é...

Tovább olvasom
Medical Center Hegyalja
1112 Budapest, XI. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nagy-György Márton logopédus magánrendelése.

A pedagógusi munka és azon belül is a gyógypedagógusi pálya a legszebb hivatás. A mérnökök hidakat és felhőkarcolókat építenek, amit mindenki megcsodál, az orvosok megpróbálnak megmenteni, ha veszélyben az életed, a tudósok a legkülönbözőbb dolgokat fedezik fel a világról és embert küldenek a holdra, amik lenyűgözőek. De ki tanítja őket és segít nekik, hogy elérjék tehetségük legjavát? Mi pedagógusok és a szülők kéz a kézben. A legjobb dolog a tanításban, amikor te és a gyermek is érzitek, hogy mennyire szépen fejlődik és ügyesedik a terápia alatt. Azok a mosolyok, amikor először sikerül valami, ami korábban lehetetlennek tűnt felejthetetlenek.

Specializáció

  • Logopédiai vizsgálat

Tanulmányok

  • Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése