1 989 891 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bogdanov Erzsébet - Masszőr

Bogdanov Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bogdanov Erzsébet gyógymasszőr magánrendelése. Az első masszázs tanfolyamomat még 1993-ban végeztem. Azóta számos technikát volt alkalmam megismerni, megtanulni, kipróbálni, alkalmazni. Bár nem mindig a masszázs állt a karrierem fókuszában, de 2017. ó...

Tovább olvasom
Bogdanov Erzsébet - Masszőr

Bogdanov Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bogdanov Erzsébet gyógymasszőr magánrendelése. Az első masszázs tanfolyamomat még 1993-ban végeztem. Azóta számos technikát volt alkalmam megismerni, megtanulni, kipróbálni, alkalmazni. Bár nem mindig a masszázs állt a karrierem fókuszában, de 2017. óta ismét előtérbe került. Abban az évben végeztem a Nemzetközi Massz...

Tovább olvasom
Pesti Mozgásszervi Magánrendelő P70
1133 Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 70. (Újlipótváros)
Budai Mozgásszervi Magánrendelő - Gyógytorna
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. II 2. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bogdanov Erzsébet gyógymasszőr magánrendelése.

Az első masszázs tanfolyamomat még 1993-ban végeztem. Azóta számos technikát volt alkalmam megismerni, megtanulni, kipróbálni, alkalmazni. Bár nem mindig a masszázs állt a karrierem fókuszában, de 2017. óta ismét előtérbe került. Abban az évben végeztem a Nemzetközi Masszázs Akadémián okleveles gyógy- és sportmasszőrként. 2018-tól a Szent Gellért Gyógyfürdőben dolgoztam, ahol gyógy- és wellness kezeléseket végeztem. Így természetesen alakult ki bennem az a törekvés, hogy a gyógymasszázs is legyen lazító, kikapcsoló, felüdítő élmény amellett, hogy szakszerű és hatékony.

A manuális gyógyítás iránti érdeklődésem azóta sem hagyott alább, ezért ismereteimet folyamatosan bővítem. A gyógymasszázs terápia mellett kinesio tape kezeléssel, Trigger-pont terápiával, és hegkezeléssel is foglalkozom. Ezeket a technikákat, valamint egyéb tanult fascialis módszereket is személyre szabottan alkalmazom a masszázsterápia keretében, vagy akár külön kezelés alkalmával. Ismereteimet folyamatosan bővítem, ennek érdekében rendszeresen járok tanfolyamokra és továbbképzésre.

A célom, hogy segíthessem a hozzám forduló páciensek gyógyulását, és hozzájáruljak a testi-lelki egyensúly és egészség helyreállításához. Örömmel tölt el, hogy lehetőségem van egy specialista team tagjaként orvosokkal és gyógytornászokkal együtt dolgozni a pácienseink mielőbbi teljes felépüléséért.

Jelenleg a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő gyógymasszőreként 3 budapesti helyszínen is szeretettel várom a gyógyulni vágyókat!

Specializáció

  • Hegkezelés
  • Trigger-pont terápia
  • Köpöly-terápia
  • Kinesiotape
  • FDM 1
  • Septum work

Tanulmányok

  • Nemzetközi Masszázs Akadémia

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése