2 903 205 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bogdanov Erzsébet -

Bogdanov Erzsébet

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bogdanov Erzsébet gyógymasszőr magánrendelése. Az első masszázs tanfolyamomat még 1993-ban végeztem. Azóta számos technikát volt alkalmam megismerni, megtanulni, kipróbálni, alkalmazni. Bár nem mindig a masszázs állt a karrierem fókuszában, de 2017. ó...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Bogdanov Erzsébet -

Bogdanov Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bogdanov Erzsébet gyógymasszőr magánrendelése. Az első masszázs tanfolyamomat még 1993-ban végeztem. Azóta számos technikát volt alkalmam megismerni, megtanulni, kipróbálni, alkalmazni. Bár nem mindig a masszázs állt a karrierem fókuszában, de 2017. óta ismét előtérbe került. Abban az évben végeztem a Nemzetközi Massz...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További masszőr magánorvosok

Még több masszőr

További masszőr magánorvosok

Még több masszőr orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bogdanov Erzsébet gyógymasszőr magánrendelése.

Az első masszázs tanfolyamomat még 1993-ban végeztem. Azóta számos technikát volt alkalmam megismerni, megtanulni, kipróbálni, alkalmazni. Bár nem mindig a masszázs állt a karrierem fókuszában, de 2017. óta ismét előtérbe került. Abban az évben végeztem a Nemzetközi Masszázs Akadémián okleveles gyógy- és sportmasszőrként. 2018-tól a Szent Gellért Gyógyfürdőben dolgoztam, ahol gyógy- és wellness kezeléseket végeztem. Így természetesen alakult ki bennem az a törekvés, hogy a gyógymasszázs is legyen lazító, kikapcsoló, felüdítő élmény amellett, hogy szakszerű és hatékony.

A manuális gyógyítás iránti érdeklődésem azóta sem hagyott alább, ezért ismereteimet folyamatosan bővítem. A gyógymasszázs terápia mellett kinesio tape kezeléssel, Trigger-pont terápiával, és hegkezeléssel is foglalkozom. Ezeket a technikákat, valamint egyéb tanult fascialis módszereket is személyre szabottan alkalmazom a masszázsterápia keretében, vagy akár külön kezelés alkalmával. Ismereteimet folyamatosan bővítem, ennek érdekében rendszeresen járok tanfolyamokra és továbbképzésre.

A célom, hogy segíthessem a hozzám forduló páciensek gyógyulását, és hozzájáruljak a testi-lelki egyensúly és egészség helyreállításához. Örömmel tölt el, hogy lehetőségem van egy specialista team tagjaként orvosokkal és gyógytornászokkal együtt dolgozni a pácienseink mielőbbi teljes felépüléséért.

Jelenleg a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő gyógymasszőreként 3 budapesti helyszínen is szeretettel várom a gyógyulni vágyókat!

Specializáció

  • Hegkezelés
  • Trigger-pont terápia
  • Köpöly-terápia
  • Kinesiotape
  • FDM 1
  • Septum work

Tanulmányok

  • Nemzetközi Masszázs Akadémia

Bogdanov Erzsébet vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények