883 095 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mátrai Gyógyintézet

Mátrai Gyógyintézet

3233 Mátraháza,
Információk a rendelőről

A Mátrai Gyógyintézet Magyarország második legnagyobb tüdőgonozó intézménye. Jelenleg egy intenzív és egy rehabilitációs osztály működik, az ellátást segítő műszerek és eszközök kicserélődtek. Az Országos Onkológiai Intézettel kötött szerződés alapján a Mátrai Gyógyintézet lett az onko-pulmonológiai központja. Telefons...

Tovább olvasom
Mátrai Gyógyintézet

Mátrai Gyógyintézet

Információk a rendelőről

A Mátrai Gyógyintézet Magyarország második legnagyobb tüdőgonozó intézménye. Jelenleg egy intenzív és egy rehabilitációs osztály működik, az ellátást segítő műszerek és eszközök kicserélődtek. Az Országos Onkológiai Intézettel kötött szerződés alapján a M...
Tovább olvasom
3233 Mátraháza,

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
3233 Mátraháza,

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Mátrai Gyógyintézet Magyarország második legnagyobb tüdőgonozó intézménye. Jelenleg egy intenzív és egy rehabilitációs osztály működik, az ellátást segítő műszerek és eszközök kicserélődtek. Az Országos Onkológiai Intézettel kötött szerződés alapján a Mátrai Gyógyintézet lett az onko-pulmonológiai központja.

Telefonszám:
37/574-503
37/374-091

Megközelíthetőség

Pálosvörösmart és Parádsasvár település között a 24-es számú útról lehet megközelíteni.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése