883 098 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Medaid Bőrgyógyászat és Kozmetológia - Miskolc

Medaid Bőrgyógyászat és Kozmetológia - Miskolc

3530 Miskolc,
Miskolc, Széchenyi István utca 58. 1/1.
(406)
Információk a rendelőről

A Medaid miskolci rendelőjébe bőrgyógyász vagy sebész szakorvosokhoz jelentkezhet be. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvosaink jól felszerelt rendelőben fogadják pácienseiket, vendégeiket. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinket mindig az elérhető legjobb és legbiztonságosabb eszközökkel keze...

Tovább olvasom

Medaid Bőrgyógyászat és Kozmetológia - Miskolc

Információk a rendelőről

A Medaid miskolci rendelőjébe bőrgyógyász vagy sebész szakorvosokhoz jelentkezhet be. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvosaink jól felszerelt rendelőben fogadják pácienseiket, vendégeiket. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinket...
Tovább olvasom
3530 Miskolc, Miskolc, Széchenyi István utca 58. 1/1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
3530 Miskolc, Miskolc, Széchenyi István utca 58. 1/1.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Medaid miskolci rendelőjébe bőrgyógyász vagy sebész szakorvosokhoz jelentkezhet be. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvosaink jól felszerelt rendelőben fogadják pácienseiket, vendégeiket. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinket mindig az elérhető legjobb és legbiztonságosabb eszközökkel kezelhessük. Szakorvosi kezeléseinknél használunk hosszú pulzusú nd:yag, q-kapcsolt nd:yag, CO2 műtéti, frakcionális CO2 lézerkészüléket, illetve szőrtelenítésre MeDioStar dióda lézert használunk.

Járjon hozzánk akkor is, ha úgy érzi, csak egy kis csinosításra van szüksége! Szakképzett ápolók várják a szépülni vágyókat alakformáló gépi kezelésekkel, mikrodermabráziós hámlasztással vagy lézeres szőrtelenítéssel. Kozmetológusunk prémium minőségű termékek felhasználásával, illetve lézeres eljárásokkal igyekszik csökkenteni az öregedés jeleit, vagy javítani bőre minőségén.

Sebészeti vagy lézeres levételt ajánlunk anyajegyek, szemölcsök és fibrómák eltávolítására, illetve lézeres megoldást nyújtunk a benőtt köröm problémájára is.

Széles szolgáltatási palettánk professzionális megoldást kínál az általános bőrgyógyászati problémákra, valamint az esztétikai jellegű bőrhibák kezelésére. UVB-fényterápiás kezelésünkkel a pikkelysömör, vitiligó, ekcéma tünetei csökkenthetők, ezzel jelentősen hozzájárulva a páciensek életminőségének javulásához.

Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha valamilyen nemi úton terjedő problémája van! Laboratóriumi tesztek, vizsgálatok helyben elérhetőek.

Elfogadunk a készpénzes és bankkártyás fizetés mellett, egészségkártyákat és a SZÉP kártyák szabadidő zsebét is.

Várjuk kedves Ügyfeleinket kellemes légkörű rendelőnkben, barátságos kiszolgálással és kedvező árakkal!

Parkolás

3530 Miskolc, Széchenyi István utca 58. I/1. (2-es kapucsengő) A rendelő a sétálóutcán található: Villanyrendőr és a Centrum között, Cafe Frei-jel szemben. A sétálóutcára autóval tilos a behajtás, ezért a környező utcákban tud parkolni díjkötelesen.

Nyitva tartás

Hétfő: 7:00-20:00 Kedd: 12:00-20:00 Szerda: 7:00-15:00 Csütörtök: 8:00-20:00 Péntek: 7:00-16:00

Vélemények

406 értékelés
2020. július
Szólt a váróba a zene így kicsit barátságosabb a hely maga.
Nem volt ilyen.
2020. július
2020. július
Barátságos környezet.
Nem volt
2020. július
2020. július
2020. június
Azonnal sorra kerültünk
Nem volt
2020. június
2020. június
Időpont szerint behívtak, nem volt plusz várakozás, megfelelő ár
nem volt
2020. június
2020. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése