1 774 716 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Fazekas Orsolya Teréz - Mentálhigiénés szakember

Fazekas Orsolya Teréz

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A mentálhigiénés segítő beszélgetés magánéleti, családi, munkahelyi, egészségi problémák okozta konfliktusok, belső feszültségek megértéséhez és megoldásához, vagy elfogadásához nyújt segítséget. Várom azokat a hozzám forduló klienseket, akik valamilye...

Tovább olvasom
Fazekas Orsolya Teréz - Mentálhigiénés szakember

Fazekas Orsolya Teréz

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A mentálhigiénés segítő beszélgetés magánéleti, családi, munkahelyi, egészségi problémák okozta konfliktusok, belső feszültségek megértéséhez és megoldásához, vagy elfogadásához nyújt segítséget. Várom azokat a hozzám forduló klienseket, akik valamilyen élethelyzeti, életvezetési nehézséggel, érzelmi elakadással küzden...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Gyermek rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 1. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A mentálhigiénés segítő beszélgetés magánéleti, családi, munkahelyi, egészségi problémák okozta konfliktusok, belső feszültségek megértéséhez és megoldásához, vagy elfogadásához nyújt segítséget. Várom azokat a hozzám forduló klienseket, akik valamilyen élethelyzeti, életvezetési nehézséggel, érzelmi elakadással küzdenek.

A segítő folyamatban lehetőség nyílik az erőforrások mozgósítására, az elakadások átdolgozására, ezáltal segítve az új egyensúly megtalálását, az életminőség és pszichés jóllét javulását.

A segítő kapcsolati munka időkereteit a hozott probléma jellegének megfelelően alakítjuk ki: a segítő kapcsolat 6 alkalomtól több hónapos kísérésig terjedhet, a kliens igényei, a célok, és szakmai szempontok szerint.

A találkozások nem minősülnek egészségügyi ellátásnak. Betegség szintet elérő problémák (pszichiátriai zavarok, mint például pánikbetegség, súlyos depressziós epizód stb.) esetén a hozzám fordulókat tovább irányítom szakellátásba, pszichiátriai / pszichoterápiás rendelésre, (személyre szabottan segítve a megfelelő ellátási forma megtalálását).

A beszélgetés teljes titoktartással zajlik, meghallgatást, elfogadást, együttérzést kap a kliens.

Specializáció

  • Érzelmi elakadások
  • Személyes kihívások
  • Életvezetési nehézségek
  • Magánéleti problémák
  • Kapcsolati konfliktusok
  • Klinikai tünetet nem okozó szorongásos és hangulati panaszok (szakellátást még nem igénylő problémák)

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése