1 786 788 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gyárfás Adél - Mentálhigiénés szakember

Gyárfás Adél

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Gyárfás Adél mentálhigiénés segítő szakember, család- és párterapeuta jelölt magánrendelése. Mentálhigiénés segítő szakember, pár- és családterapeuta jelölt vagyok. Egyéni mentálhigiénés segítő beszélgetésre, pár- és családterápiára várom a hozzám for...

Tovább olvasom
Gyárfás Adél - Mentálhigiénés szakember

Gyárfás Adél

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Gyárfás Adél mentálhigiénés segítő szakember, család- és párterapeuta jelölt magánrendelése. Mentálhigiénés segítő szakember, pár- és családterapeuta jelölt vagyok. Egyéni mentálhigiénés segítő beszélgetésre, pár- és családterápiára várom a hozzám fordulókat. A mentálhigiénés folyamatban a segítő és a segített között...

Tovább olvasom
PszichoFészek - II. kerület (Szász Károly utca 6.)
1027 Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. II. emelet 6. (Víziváros)
PszichoFészek - I. kerület
1015 Budapest, I. kerület, Csalogány utca 26. IV.em. 2. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Gyárfás Adél mentálhigiénés segítő szakember, család- és párterapeuta jelölt magánrendelése.

Mentálhigiénés segítő szakember, pár- és családterapeuta jelölt vagyok. Egyéni mentálhigiénés segítő beszélgetésre, pár- és családterápiára várom a hozzám fordulókat.

A mentálhigiénés folyamatban a segítő és a segített közötti kapcsolat inkább támogató illetve megtartó, mint irányított. A segítő abban kiséri a klienst, hogy megtalálja saját megoldásait. A mentálhigiéné az életünkben felmerülő nehéz, megterhelő helyzetekben, megpróbáltatásokban segít megőrizni a személy integritását. Abban segít, hogy az egyén megtalálja saját hatékony megküzdési módjait, énereje segítségével új stratégiákat fejlesszen. Mentálhigiénés segítő munkám során abban támogatom a hozzám fordulókat, hogy megtalálják erőforrásaikat, képessé váljanak a bennük lévő lehetőségek kibontakoztatására. Hiszek abban, hogy minden ember életének van értelme, küldetése, feladata. Mindannyiunkban ott van a lehetőség ezek megvalósítására, életünk irányának felfedezésére, a személyes fejlődésükre, úgy, hogy ezekre rátalálva mások javára tudjunk lenni. A mentálhigiénés segítő beszélgetésben a másik ember hiteles jelenléte, értő figyelme, az együttérzés légköre teremti meg azt a biztonságos teret, amelyben képesek vagyunk megtalálni problémáinkra a megoldásokat.

 

A segítő kapcsolatban az egyének motivációja és képességei „itt és most” aktiválódnak, kreativitásuk és erőforrásaik mozgósításával megtalálják a helyes irányt, és a változás létrejön.

 

A párterápiában az érzelem fókuszú terápia eszközeivel segítem a hozzám fordulókat párkapcsolati kríziseikben kapcsolatuk megújításában, az egymáshoz való visszatalálásban, kapcsolati sebeik gyógyításában. Ennek a terápiás módszernek a lényege az a tapasztalat és hit, hogy a párokban megvan az a mély vágy és elszántság, hogy megtalálják újra egymást, és kapcsolódjanak egymáshoz. A változásra, a kapcsolat megújítására a másik fél cselekedetei, reakciói mögött álló mélyebb érzelmek és szükségletek megismerése által, és a kapcsolatban ismétlődő, és visszatérő konfliktusok hátterének megértése által válunk képessé.

 

A családterápiában rendszerszemléletű módszerrel dolgozunk együtt kollégámmal, Lázár Nórával. A családi életszakaszok elakadásainál, krízishelyzeteknél, párkapcsolati problémáknál, gyermekekkel és gyermekneveléssel kapcsolatos nehézségeknél segítünk egy új, elégedettséggel eltöltő egyensúlyi állapot megtalálásának érdekében. A rendszerszemléletű családterápia lényege, hogy a „hibás” keresése helyett a tagok egymásra hatását vizsgálja. A beavatkozások abba az irányba hatnak, hogy egy megfelelőbb egyensúlyi állapotot találjanak a család számára. A rendszerszemlélet szerint minden egyes tag hozzájárul az adott működési mód kialakításához, és ezért nem a felelősöket keresi, hanem arra a kérdésre igyekszik válaszolni, hogy ki, hogyan vesz részt ennek a rendszernek a működésében. A családi szerkezetre irányuló kérdésekkel, feladatokkal inspirálja a családtagokat arra, hogy változtassanak a kevésbé hatékony működési módokon.

Specializáció

  • párterápia
  • családterápia
  • mentálihigiénés segítő munka

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése