Google+
141 953 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Debreczeni Róbert

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

1989-2000-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórházának Neurológia osztályának orvosa 2001-től a Semmelweis Egyetem ÁOK Neurológiai Klinikájának munkatársa vagyok, ahol a Doppler laboratórium vezetője és az általános neurológiai részleg egyik osztály...

Specializáció, szakmai háttér

agyi erek, és a környéki idegek ultrahang vizsgálat, agyi és gerincvelői vérkeringési zavarok, agyi és gerincvelői gyulladásos bántalmak pl. sclerosis multiplex), epilepszia, elsődleges és áttéti daganatokideggyököt, gerincvelőt károsító gerincbet...

Tovább olvasom >
A

Corvin Orvosi Rendelő

1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Corvin Orvosi Rendelő

1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

1989-2000-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórházának Neurológia osztályának orvosa 2001-től a Semmelweis Egyetem ÁOK Neurológiai Klinikájának munkatársa vagyok, ahol a Doppler laboratórium vezetője és az általános neurológiai részleg egyik osztályvezető adjunktusaként dolgozom. 1991-ben sajátítottam el az agyi erek, egy éve a környéki idegek ultrahang vizsgálatának technikáját.

Specializáció

  • agyi erek, és a környéki idegek ultrahang vizsgálat
  • agyi és gerincvelői vérkeringési zavarok
  • agyi és gerincvelői gyulladásos bántalmak pl. sclerosis multiplex)
  • epilepszia
  • elsődleges és áttéti daganatokideggyököt, gerincvelőt károsító gerincbetegségek (pl. porckorongsérv)
  • mozgászavarok ( pl. Parkinson-kór)
  • szellemi hanyatlást okozó betegségek (pl. Alzheimer-kór)környéki idegbántalmak (pl. neuropátiák, alagút szindrómák)fejfájásbetegségek (pl. migrén)

Tanulmányok

  • 1989 -Általános orvosi diploma
  • Neurológia szakvizsga

Vélemények

28 értékelés

„A rendelőben már a fogadtatás kedves volt és kifogástalan. A Doktor úr minden kérdésemre választ adott, és a problémára amivel hozzá fordultam, könnyen megoldást talált! Ezúton is köszönöm az alapos, korrekt vizsgálatot! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Semmi újat nem tudtam meg, a további teendőkkel kapcsolatban is harapófogóval kellett kihúzni az információt. A korábbi leleteket sem nézte meg. Drága és felesleges 10 perc volt.”

,

„Sajnos ilyen nem volt.”

„Az orvos lekezelő stílusa megdöbbentő volt számomra. Ilyent még nem tapasztaltam állami intézményekben dolgozó orvosoknál sem! Az általam hozott, már meglévő, teljes körű vizsgálati eredmények alapján (MRI, stb) a rajta látható, meglévő (objektíve létező) eltérésekre...”

Végig olvasom
,

„A dr. úr rendkívüli empátiát tanúsított miután elmondtam neki a félelmemet egy egyszerű, mégis elképzelhetetlenül kellemetlen és félelmetes kezeléssel kapcsolatban. Nem erőltette,helyette mutatott egy másik, teljesen elviselhető folyamatot,amit bátran alkalmazhatok itthon, eg...”

Végig olvasom

„Ilyen nem volt. :)”

,

„Nagyon alapos, kedves a doktor úr.”

„Nem volt.”

,

„Az volt, amit vártam.”

„Ilyen nem volt.”

,

„Nagyon kedves és megnyugtató modora van az orvosnak. Minden kérdésemre válaszolt.”

„Egy rendelőintézetben talán hozzá van szokva az ember, hogy ott a vizsgáló ágyon nem feltétenül van új lepedő vagy eldobható papír. Egy magánrendelőben azért elvárnám, hogy ne egy gyűrött többször használt papírra kelljen feküdni, még, ha a felső ruházatot nem is kelle...”

Végig olvasom
,

„Szimpatikus”

„-”

,

„Ismeretlenként segített -életet mentett- az egyik legközelebbi családtagomnak. Az édesapám életét mentette meg és a mai napig Ő kezeli immár kb 8 éve.Azóta is hálával tartozunk neki.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az orvos viselkedese.”

,

„MRI időpontot csak 3 hét múlva tudtak volna adni ( fizetős, magán)”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig