467 040 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Debreczeni Róbert - Neurológus

Dr. Debreczeni Róbert

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1989-2000-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórházának Neurológia osztályának orvosa 2001-től a Semmelweis Egyetem ÁOK Neurológiai Klinikájának munkatársa vagyok, ahol a Doppler laboratórium vezetője és az általános neurológiai részleg egyik osztál...

Specializáció

 • agyi erek, és a környéki idegek ultrahang vizsgálat
 • agyi és gerincvelői vérkeringési zavarok
 • agyi és gerincvelői gyulladásos b...

Tanulmányok

 • 1989 -Általános orvosi diploma
 • Neurológia szakvizsga

Tovább olvasom
Budai Corvin Orvosi Rendelő
1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, I. kerület, Corvin tér 2.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

1989-2000-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórházának Neurológia osztályának orvosa 2001-től a Semmelweis Egyetem ÁOK Neurológiai Klinikájának munkatársa vagyok, ahol a Doppler laboratórium vezetője és az általános neurológiai részleg egyik osztályvezető adjunktusaként dolgozom. 1991-ben sajátítottam el az agyi erek, egy éve a környéki idegek ultrahang vizsgálatának technikáját.

Specializáció

 • agyi erek, és a környéki idegek ultrahang vizsgálat
 • agyi és gerincvelői vérkeringési zavarok
 • agyi és gerincvelői gyulladásos bántalmak pl. sclerosis multiplex)
 • epilepszia
 • elsődleges és áttéti daganatokideggyököt, gerincvelőt károsító gerincbetegségek (pl. porckorongsérv)
 • mozgászavarok ( pl. Parkinson-kór)
 • szellemi hanyatlást okozó betegségek (pl. Alzheimer-kór)környéki idegbántalmak (pl. neuropátiák, alagút szindrómák)fejfájásbetegségek (pl. migrén)

Tanulmányok

 • 1989 -Általános orvosi diploma
 • Neurológia szakvizsga

Vélemények

29 értékelés
2019. március
2018. augusztus
2018. augusztus
A rendelőben már a fogadtatás kedves volt és kifogástalan. A Doktor úr minden kérdésemre választ adott, és a problémára amivel hozzá fordultam, könnyen megoldást talált! Ezúton is köszönöm az alapos, korrekt vizsgálatot!
2018. augusztus
Semmi újat nem tudtam meg, a további teendőkkel kapcsolatban is harapófogóval kellett kihúzni az információt. A korábbi leleteket sem nézte meg. Drága és felesleges 10 perc volt.
2018. május
2018. február
2018. február
Sajnos ilyen nem volt.
Az orvos lekezelő stílusa megdöbbentő volt számomra. Ilyent még nem tapasztaltam állami intézményekben dolgozó orvosoknál sem! Az általam hozott, már meglévő, teljes körű vizsgálati eredmények alapján (MRI, stb) a rajta látható, meglévő (objektíve létező) eltérésekre egzakt magyarázatot nem adott. A hónapok óta fennálló panaszaimra pedig azt mondta, hogy a személyiségemből fakad, hogy engem zavar az, hogy megromlott az életminőségem (egyensúlyzavar, memóriazavar, látásprobléma, beszédzavar). Úgy gondolom, hogy ha rászánja az ember az időt, és pénzt, akkor legalább ne legyen lekezelő az orvos, és ha valamit nem tud, akkor azt vallja be, és esetleg próbáljon meg tanácsot adni. Ha valaki ennyi pénzért sem tud kedves lenni, teljes körű tájékoztatást nyújtani, tanácsot adni, akkor én viszont azt tanácsolom, hogy a vizsgálati díjakat kell emelni mindaddig míg az el nem éri azt a szintet amiért az orvos hajlandó lesz az etikai szabályoknak megfelelően, és a magánrendelésen joggal elvárható színvonalon ellátni a munkáját. Azt már tényleg csak mellékesen jegyzem meg, hogy az orvos az előjegyzett időpontra sem érkezett meg pontosan, de mindez csupán apróság az előbbiekhez képest.
2018. február
2017. november
2017. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése