1 017 879 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kovács Levente Koppány - Neurológus

Dr. Kovács Levente Koppány

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kovács Levente Koppány neurológus szakorvos magánrendelése. A Doktor Úr a magánrendelésén várja azokat a pácienseket, akiknek agyi és gerincvelői érbetegsége, stroke-ja volt, de szédülések specialistaként szédüléses panaszokkal is lehet hozzá ford...

Tovább olvasom
Dr. Kovács Levente Koppány - Neurológus

Dr. Kovács Levente Koppány

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kovács Levente Koppány neurológus szakorvos magánrendelése. A Doktor Úr a magánrendelésén várja azokat a pácienseket, akiknek agyi és gerincvelői érbetegsége, stroke-ja volt, de szédülések specialistaként szédüléses panaszokkal is lehet hozzá fordulni. Munkája során az eszméletvesztéses, tudatzavaros megbetegedése...

Tovább olvasom
Flash Clinic
1125 Budapest, XII. kerület, Trencsényi u. 34/A. (Istenhegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kovács Levente Koppány neurológus szakorvos magánrendelése.

A Doktor Úr a magánrendelésén várja azokat a pácienseket, akiknek agyi és gerincvelői érbetegsége, stroke-ja volt, de szédülések specialistaként szédüléses panaszokkal is lehet hozzá fordulni.
Munkája során az eszméletvesztéses, tudatzavaros megbetegedéseken is tud segíteni, illetve zsibbadásos panaszok esetén is lehet tőle segítséget kérni.

Specializáció

  • stroke diagnosztizálása és utókezelése
  • agyi keringészavarok diagnosztizálása és kezelése
  • szédüléses problémák diagnosztizálása

Tanulmányok

  • 2017 Neurológia szakvizsga
  • 2009 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése