284 214 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Kovács Péter - Ortopédus

Dr. Kovács Péter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kovács Péter ortopéd sebész magánrendelése. Több, mint egy évtizedes külföldi praxis után 2017-től Magyarországon is ortopédiával és traumatológiával foglalkozom. Ortopédiai ás traumatológiai magánrendelésemet egy magas szakmai színvonalat és a n...

Specializáció

  • arthroscopos váll- és térdsebészet
  • nagyizületi endoprotézis beültetése és revíziója
  • computer navigációs térdprotézis beültetés

Tovább olvasom
MOM Szent Magdolna Magánkórház
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kovács Péter ortopéd sebész magánrendelése.

 

Több, mint egy évtizedes külföldi praxis után 2017-től Magyarországon is ortopédiával és traumatológiával foglalkozom.

Ortopédiai ás traumatológiai magánrendelésemet egy magas szakmai színvonalat és a nemzetközi Evidence Based ismereteket követő és elfogadó magánintézményben kívánom elindítani.

Az Egyesült Királyságban jelenleg is a Consultant  Trauma& Ortopaedic Surgeon vagyok. Az ottani standardokat és beteg központú ellátást szeretném a magyarországi gyakorlatba is meghonosítani.

A rendelések során electív gyermekortopédia és gerincbetegségek kivételével az ortopédia és traumatológia minden korképével, teljes körével foglalkozom.

Az általános ortopédia és traumatológián túl széles körű gyakorlattal rendelkezem az arthroscopos váll- és térdsebészetben, nagyizületi endoprotézis beültetésekben és ezek revíziójában. Skóciai munkám során a computer navigációs térdprotézis beültetésben is jártasságot szereztem, új műtéti eljárásokat dolgoztam ki, amiket sikeresen alkalmaztam a rászoruló betegek érdekében. A baleseti sebészeti ellátást Magyarországon és Skócia második legnagyobb traumatológiai centrumában tanultam meg.

A tradicionális paternalisztikus, kioktató hozzáállás mára a betegek és a szakma széles körében is vállalhatatlanná vált. A betegközpontú szolgáltatás során a beteg egyéni és személyes preferenciáira sokkal nagyobb figyelmet kell, hogy fordítsunk. A betegeket partnerként  kell kezelni. Tudományos tények támasztják alá, hogy ez a megközelítés a gyógyulást is elősegíti.

A rendelések során a terápiás lehetőségek műétes és műtét nélküli módjait is alkalmazni kívánom, megtartva a műtéti megoldásokat azokra az esetekre, ahol műtét nélkül a gyógyulás nem remélhető.

Munkám során rendkívül fontosnak tartom a csapatmunkát. Korrekt ortopédiai ellátás elképzelhetetlen megfelelő gyógytornász, szükség esetén képzett műtősnő, anaesthesiológus kollegák és proaktív management nélkül.

A műtéti ellátást csak európai normáknak megfelelő műtőkben , a modern eszközökkel tartom elfogadhatónak , a világ jelenleg legmagasabb szakmai színvonalat jelentő implantátumok és eszközök használatával. Tapasztalatom szerint ez nem kell, hogy megfizethetetlen legyen. Egyszerűen szakmai igényeket kell támasztani és standardokat követni.

A medicina és ezen belül is választott szakma, az ortopédia és traumatológia egy folyamatosan fejlődő tudomány. Az új ismeretekkel lépést tartani és helyén kezelni az újdonságokat, kiszúrni, hogy mi releváns és mi nem, csak folyamatos tanulással és képzéssel lehetséges. Ennek a követelménynek a továbbiakban is nemzetközi és hazai fórumokon, továbbképzésekben való részvétellel illetve egyéni tanulással kívánok megfelelni.

 

Specializáció

  • arthroscopos váll- és térdsebészet
  • nagyizületi endoprotézis beültetése és revíziója
  • computer navigációs térdprotézis beültetés

Vélemények

21 értékelés
2019. június
Elso talalkozasom volt a Kovacs doktor urral. A Foglaljorvost.hu honlapjan keresztul foglaltam idopontot a szakrendelesere. Minden varakozadomat felul multa a doktor ur tudasa , figyelmessege es szivbol jovo segiteni akarasa .A februarban beadott injekcio ota elmult a terdfajdalmam. Koszonom doktor ur!!!! Isten aldja meg a josagaert amit ertunk betegekert tesz !!!!
2019. május
Fentebb írtam
2019. május
2019. április
2019. március
2019. január
Valóban érdekli a beteg...:-)
2019. január
Emberség,derű
nincs
2018. december
Időt szán a betegre, empatikus, mindent elmagyaráz, olyan szakmai tudással, amivel eddig nem találkoztam. Megmentette a térdemet, a műtét után bármi gond volt azonnal reagált, megnézett. maximális biztonságban éreztem magam. Kiváló orvos és EMBER!
2018. november
2018. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése