Google+
142 934 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Kovács Péter

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Kovács Péter ortopéd sebész magánrendelése. Több, mint egy évtizedes külföldi praxis után 2017-től Magyarországon is ortopédiával és traumatológiával foglalkozom.Ortopédiai ás traumatológiai magánrendelésemet egy magas szakmai színvonalat és a nemzet...

Specializáció, szakmai háttér

arthroscopos váll- és térdsebészet, nagyizületi endoprotézis beültetése és revíziója, computer navigációs térdprotézis beültetés

Tovább olvasom >
A

MOM Szent Magdolna Magánkórház

1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

MOM Szent Magdolna Magánkórház

1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kovács Péter ortopéd sebész magánrendelése.

 

Több, mint egy évtizedes külföldi praxis után 2017-től Magyarországon is ortopédiával és traumatológiával foglalkozom.

Ortopédiai ás traumatológiai magánrendelésemet egy magas szakmai színvonalat és a nemzetközi Evidence Based ismereteket követő és elfogadó magánintézményben kívánom elindítani.

Az Egyesült Királyságban jelenleg is a Consultant  Trauma& Ortopaedic Surgeon vagyok. Az ottani standardokat és beteg központú ellátást szeretném a magyarországi gyakorlatba is meghonosítani.

A rendelések során electív gyermekortopédia és gerincbetegségek kivételével az ortopédia és traumatológia minden korképével, teljes körével foglalkozom.

Az általános ortopédia és traumatológián túl széles körű gyakorlattal rendelkezem az arthroscopos váll- és térdsebészetben, nagyizületi endoprotézis beültetésekben és ezek revíziójában. Skóciai munkám során a computer navigációs térdprotézis beültetésben is jártasságot szereztem, új műtéti eljárásokat dolgoztam ki, amiket sikeresen alkalmaztam a rászoruló betegek érdekében. A baleseti sebészeti ellátást Magyarországon és Skócia második legnagyobb traumatológiai centrumában tanultam meg.

A tradicionális paternalisztikus, kioktató hozzáállás mára a betegek és a szakma széles körében is vállalhatatlanná vált. A betegközpontú szolgáltatás során a beteg egyéni és személyes preferenciáira sokkal nagyobb figyelmet kell, hogy fordítsunk. A betegeket partnerként  kell kezelni. Tudományos tények támasztják alá, hogy ez a megközelítés a gyógyulást is elősegíti.

A rendelések során a terápiás lehetőségek műétes és műtét nélküli módjait is alkalmazni kívánom, megtartva a műtéti megoldásokat azokra az esetekre, ahol műtét nélkül a gyógyulás nem remélhető.

Munkám során rendkívül fontosnak tartom a csapatmunkát. Korrekt ortopédiai ellátás elképzelhetetlen megfelelő gyógytornász, szükség esetén képzett műtősnő, anaesthesiológus kollegák és proaktív management nélkül.

A műtéti ellátást csak európai normáknak megfelelő műtőkben , a modern eszközökkel tartom elfogadhatónak , a világ jelenleg legmagasabb szakmai színvonalat jelentő implantátumok és eszközök használatával. Tapasztalatom szerint ez nem kell, hogy megfizethetetlen legyen. Egyszerűen szakmai igényeket kell támasztani és standardokat követni.

A medicina és ezen belül is választott szakma, az ortopédia és traumatológia egy folyamatosan fejlődő tudomány. Az új ismeretekkel lépést tartani és helyén kezelni az újdonságokat, kiszúrni, hogy mi releváns és mi nem, csak folyamatos tanulással és képzéssel lehetséges. Ennek a követelménynek a továbbiakban is nemzetközi és hazai fórumokon, továbbképzésekben való részvétellel illetve egyéni tanulással kívánok megfelelni.

 

Specializáció

  • arthroscopos váll- és térdsebészet
  • nagyizületi endoprotézis beültetése és revíziója
  • computer navigációs térdprotézis beültetés

Vélemények

14 értékelés

„Időt szán a betegre, empatikus, mindent elmagyaráz, olyan szakmai tudással, amivel eddig nem találkoztam. Megmentette a térdemet, a műtét után bármi gond volt azonnal reagált, megnézett. maximális biztonságban éreztem magam. Kiváló orvos és EMBER!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Dr. Kovács Péter főorvosúr szakértelme, határozottsága, őszintesége, igyekezete, pontossága, továbbá a kedves kis nővérkék szorgalma és mosolygós jelenléte példamutató lehetne az egész országunk búvalbélelt egészségügyi dolgozói számára!! Nagyon köszönök mindent ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Igazi orvos, annak született. Meghallgatja a beteget, empatikus módon reagál annak felvetéseire (még ha talán azok nem szakmaiak is). Mindenkinek ajánlom, ha bajba kerül!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Főorvos úr operálta a testvéremet, aki tökéletesen és gyorsan felépült. Ezek után nem volt kérdés, hogy férjem is hozzá fordult a bokasérülésével. A műtét után ő is nagyon hamar vissza tudott térni a sportoláshoz. Mindenkinek szívből ajánlom a doktor urat!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon türelmes, alapos orvos. Valóban nyugati szemlélettel és tudással. Ilyen alaposan még sem vizsgált meg az évek alatt, pedig többször műtöttek. Javaslom felkeresni akinek a térdével van gondja.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A vizit során választ kaptam minden kérdésemre. Pontosan elmagyarázta a problémát és felvázolta a kezelési lehetőségeket. Az első pillanattól megbíztam szakértelmében.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A kamasz lányommal kerestük fel a Doktor urat. Doktor rendkívül kedves, alapos, segítőkesz volt, a műtét szóba sem került. Megnyugtatott, hogy fizikoterápiával amit a rendelés után rögtön meg is kezdtek a Központban, panaszmentes lesz a lányom térde. Csak egy vizitre számíto...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Azért választottam Kovács doktort, mert tetszett amit a páciens partnerként kezeléséről irt. Egy jó beszélgetés volt a vizit és amitől eddig szorongtam, azt teljesen feloldotta bennem. Aki alaposan vizsgáló, segítőkész orvost szeretne annak ajánlom a rendelését. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Azért választottam Kovács doktort, mert tetszett amit a páciens partnerként kezeléséről irt. Egy jó beszélgetés volt a vizit és amitől eddig szorongtam, azt teljesen feloldotta bennem. Aki alaposan vizsgáló, segítőkész orvost szeretne annak ajánlom a rendelését. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig