482 334 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sólyom László - Ortopédus, Gyermekortopédus

Dr. Sólyom László

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sólyom László ortopéd szakorvos magánrendelése. Ortopéd szakorvosként elsősorban felnőttek mozgásszervi problémáival foglalkozom. Ortopéd-sebész szakvizsgámat 1977-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi egyetem ortopédiai Klinikáján, ahol 35 év...

Specializáció

 • csípő- és térdprotézis műtétek végzése
 • kisebb kéz- és lábműtétek
 • általános mozgásszervi panaszok

Tanulmányok

 • 1977 Ortopédia szakvizsga
 • 1972 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - ÁOK

Tovább olvasom
Solemed Ortopéd Szakorvosi Rendelő
1132 Budapest, XIII. kerület, Kádár u. 5. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Kádár u. 5.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sólyom László ortopéd szakorvos magánrendelése.

Ortopéd szakorvosként elsősorban felnőttek mozgásszervi problémáival foglalkozom. Ortopéd-sebész szakvizsgámat 1977-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi egyetem ortopédiai Klinikáján, ahol 35 évet töltöttem el. Részt vettem az orvostanhallgatók oktatásában, szakorvosképzésben és továbbképzésben. 21 közleményem jelent meg, 107 előadást tartottam hazai és külföldi kongresszusokon. Több európai országban vettem részt tanulmányúton, fél évet Amerikában töltöttem. Ortopéd Klinikai pályám után 3 évet Angliában dolgoztam.  Tagja vagyok a Magyar Ortopéd Társaságnak. Általános mozgásszervi panaszok ellátása mellett fő szakterületem a csípő-és térdprotézis műtétek végzése, melyeket jelenleg az Országos Gerincgyógyászati Központban, kisebb kéz- és lábműtéteket a Szt Margit rendelőintézet egynapos sebészetén tudok elvégezni. 

Specializáció

 • csípő- és térdprotézis műtétek végzése
 • kisebb kéz- és lábműtétek
 • általános mozgásszervi panaszok

Tanulmányok

 • 1977 Ortopédia szakvizsga
 • 1972 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - ÁOK

Tagságok

 • Magyar Ortopéd Társaság

Vélemények

16 értékelés
2019. november
2019. november
2019. október
Ellátás
Nincs
2019. október
A doktor úr és a nővér teljesen kedvesen és partnerként álltak hozzánk. A fiam teljesen boldogan jött ki. Ja és alapos volt az egész vizsgálat. Úh 10/10!
-
2019. október
2019. október
Vegtelen halaval koszonom a doktor Ur figyelmesseget, a teljeskoru diagnosztizalast es tanacsadasat. Magas szakmai tudasabol es tapasztalatabol arado bolcsesseget. Orulok, hogy Ot valasztottam.
2019. szeptember
2019. szeptember
Alaposság, maximális odafigyelés a beteg panaszára, annak értése, hogy az nem csak szervi problémát, hanem adott esetében az életvitelét is jelentősen befolyásoló gond is a betegnek,, megoldása esélyt adhat további minden szempontból jó, de legalább jobb minőségű élethez.
nem volt
2019. szeptember
Nincs
2019. szeptember
Nagyon kedves, jól kommunikál a kiskamasszal.
Weboldalon rossz az infó. Nem gyerek ortopéd orvos a dr. Úr. De figyelmeztetett, a döntést rám bízták kérem e a vizsgálatot a gyerekemnek így is. (De ha ezt tudom, gyerekorvost választok inkább.) Ennek ellenére, kedves, alapos, közvetlen nagyon jól kommunikáló orvos.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése