Google+
1 050 516 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Gacs János

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd általános sebészetből tett szakvizsgát 1994-ben, valamint 1997-ben plasztikai sebészeti szakvizsgát szerzett, mindkét specializálót jeles eredménnyel teljesítette. ...

Specializáció, szakmai háttér

SOTE Általános Orvosi kar, 1994 - Sebészet szakvizsga, 1997 - Plasztikai sebészet szakvizsga, Magyar Sebész Társaságnak (MST), Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST), Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és...

Tovább olvasom >
A

Budapest Plasztikai Intézet

1051 Budapest, V. kerület, Budapest, Széchenyi tér 7/8. D ép. 5. em. (Lipótváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Budapest Plasztikai Intézet

1051 Budapest, V. kerület, Budapest, Széchenyi tér 7/8. D ép. 5. em. (Lipótváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd általános sebészetből tett szakvizsgát 1994-ben, valamint 1997-ben plasztikai sebészeti szakvizsgát szerzett, mindkét specializálót jeles eredménnyel teljesítette.
Szakmai tapasztalatot általános sebészeti rezidensként és szakorvosként 1991 és 2002 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban szerzett. Plasztikai sebészeti rezidensként tevékenykedett a budapesti Kun utcai Égésplasztikai osztályon, a Szövetség utcai Plasztikai sebészeti osztályon, és a Honvéd Kórház Plasztikai osztályán. 1998 óta magánorvosként dolgozik különböző, vezető plasztikai sebészeti intézetekben.
Tagja a Magyar Sebész Társaságnak (MST), a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST), a Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (International Confedaration of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS). Számos hazai és nemzetközi szakmai továbbképzésen vett részt (MPHEST kongresszusok, Nemzetközi Mellrekonstrukciós Kongresszus 2004-ben, Bécs 10. ESPRAS Kongresszus 2005-ben, 4. Közép-Európai Plasztikai Sebészeti Továbbképző Tanfolyam 2006-ban Prágában).

Tanulmányok

  • SOTE Általános Orvosi kar
  • 1994 - Sebészet szakvizsga
  • 1997 - Plasztikai sebészet szakvizsga

Tagságok

  • Magyar Sebész Társaságnak (MST)
  • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST)
  • Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (International Confedaration of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS)

Vélemények

11 értékelés

„Nagyon kedves, figyelmes, jó humorú és a munkája kifogástalan. Doktor úr csodát tett. Ha újra a plasztikai műtét mellett döntenék, csak Őt választanám!”

(nem regisztrált felhasználó),

„Nekem mellnagyobbitast csinált a Doktor Ur! Mindent elmagyarázott. Lényegre tért. Nem befolyásolt a döntésemben. Csak elmondta mit tanácsol. Nagyon nagyon kedves! A műtét előtt és után is nagyon kedves volt. Örülök hogy Őt választottam! Bármikor vissza mennék Hozzá! Csak aj...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Mint orvos meg hallgatta kérésem, de elmondta, hogy az én alkatomhoz nem az az implantatum illik amit én kértem. Meg mutatta felprobaltam . Igaza volt! Hagyott időt minden kérdésre, Alig várom a műtét időpontjàt! Mindenkinek ajánlom! ”

„Nem volt”

,

„Az öszintesège ,az emberekhez valò hozzààllàsa,szakmai tudàsa,a vègeredmèny mind mind kellemes ès pozitiv benyomàst nyùjtott.Ezentùl is öt fogom vàlasztani.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Pozitiv tapasztalatom az öszintesége volt,ami elöször megdöbbentet.Utólag hálás vagyok érte.Nem köntörfalaz,hanem a lényegre tér.Minden jellegü kérdésemre megadta a választ.Èletem legjobb döntése volt és lesz. ;-)”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom vele kapcsolatban.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Az ingyenes konzultációra úgy mentem el, hogy szinte semmit nem tudtam a szemhéjplasztikáról, és fél óra múlva úgy jöttem ki, hogy mindent tudtam, amire csak szükségem lehetett.”

„A doktor úrral kapcsolatban nem volt ilyen. A klinikán dolgozó hölgyek nem tudtak hozzátenni a doktor úr teljesítményéhez, sőt, némelyikük kifejezetten levont belőle, ezért a doktor úr kénytelen volt egy kicsit helyettük is dolgozni.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Sajnos nem volt ilyen.”

„Senkinek sem ajánlom! Nem ad megfelelő tájákoztatást a műtét utáni teendőkről. A műtétet összecsapja.”

(nem regisztrált felhasználó),

Értékelések

(nem regisztrált felhasználó),
(nem regisztrált felhasználó),
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491