421 383 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gacs János - Plasztikai sebész

Dr. Gacs János

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Gacs János, plasztikai sebész magánrendelése.

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvosi kar
 • 1994 - Sebészet szakvizsga
 • 1997 - Plasztikai sebészet szakvizsga

Budapest Plasztikai Intézet - Pest
1051 Budapest, V. kerület, Széchenyi tér 7/8. C ép. 5. em. (Lipótváros)
Budapest Plasztikai Intézet - Buda
1124 Budapest, XII. kerület, Csörsz u. 43 (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Széchenyi tér 7/8. C ép. 5. em.
Ár
Budapest, XII. kerület, Csörsz u. 43
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gacs János, plasztikai sebész magánrendelése.

Kórházi háttér

 • Szakmai tapasztalatot általános sebészeti rezidensként és szakorvosként 1991 és 2002 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban szerzett.
 • Plasztikai sebészeti rezidensként tevékenykedett a budapesti Kun utcai Égésplasztikai osztályon, a Szövetség utcai Plasztikai sebészeti osztályon, és a Honvéd Kórház Plasztikai osztályán.
 • 1998 óta magánorvosként dolgozik különböző, vezető plasztikai sebészeti intézetekben.

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvosi kar
 • 1994 - Sebészet szakvizsga
 • 1997 - Plasztikai sebészet szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Sebész Társaságnak (MST)
 • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST)
 • Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (International Confedaration of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS)

Vélemények

11 értékelés
2016. május
Nagyon kedves, figyelmes, jó humorú és a munkája kifogástalan. Doktor úr csodát tett. Ha újra a plasztikai műtét mellett döntenék, csak Őt választanám!
2016. május
Nekem mellnagyobbitast csinált a Doktor Ur! Mindent elmagyarázott. Lényegre tért. Nem befolyásolt a döntésemben. Csak elmondta mit tanácsol. Nagyon nagyon kedves! A műtét előtt és után is nagyon kedves volt. Örülök hogy Őt választottam! Bármikor vissza mennék Hozzá! Csak ajánlani tudom!!!
2016. március
Mint orvos meg hallgatta kérésem, de elmondta, hogy az én alkatomhoz nem az az implantatum illik amit én kértem. Meg mutatta felprobaltam . Igaza volt! Hagyott időt minden kérdésre, Alig várom a műtét időpontjàt! Mindenkinek ajánlom!
Nem volt
2015. november
Az öszintesège ,az emberekhez valò hozzààllàsa,szakmai tudàsa,a vègeredmèny mind mind kellemes ès pozitiv benyomàst nyùjtott.Ezentùl is öt fogom vàlasztani.
2015. november
Pozitiv tapasztalatom az öszintesége volt,ami elöször megdöbbentet.Utólag hálás vagyok érte.Nem köntörfalaz,hanem a lényegre tér.Minden jellegü kérdésemre megadta a választ.Èletem legjobb döntése volt és lesz. ;-)
Nem volt kellemetlen tapasztalatom vele kapcsolatban.
2015. november
Az ingyenes konzultációra úgy mentem el, hogy szinte semmit nem tudtam a szemhéjplasztikáról, és fél óra múlva úgy jöttem ki, hogy mindent tudtam, amire csak szükségem lehetett.
A doktor úrral kapcsolatban nem volt ilyen. A klinikán dolgozó hölgyek nem tudtak hozzátenni a doktor úr teljesítményéhez, sőt, némelyikük kifejezetten levont belőle, ezért a doktor úr kénytelen volt egy kicsit helyettük is dolgozni.
2015. november
Sajnos nem volt ilyen.
Senkinek sem ajánlom! Nem ad megfelelő tájákoztatást a műtét utáni teendőkről. A műtétet összecsapja.
2015. október
2015. június
2013. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése