145 542 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Keresztes-Nagy Melinda - Pszichiáter

Dr. Keresztes-Nagy Melinda

Beszélt nyelvek: angol
Bemutatkozás

Dr. Keresztes-Nagy Melinda pszichiáter magánrendelése. 2002-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2002-2007 között Budapesten az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam annak...

Specializáció

 • Szorongás, depresszió kezelése
 • Alvászavar kezelése
 • Önértékelési problémák
 • Élethelyzeti válságok kezelése

Tanulmányok

 • 2002 PTE- általános orvos
 • 2008 Pszichiátria szakvizsga

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Keresztes-Nagy Melinda pszichiáter magánrendelése. 2002-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2002-2007 között Budapesten az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam annak bezárásáig, majd 2008-ig a kistarcsai Flór Ferenc Kórház Pszichiátriai Osztályán. Pszichiátriai szakképzésemet a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikán folytattam, 2008-ban szakvizsgáztam pszichiátriából. 2008-2014 között az Egyesült Királyságban, Glasgowban dolgoztam a Priory Hospital pszichiátriai magánkórházban. 2005-ben kezdtem a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika pszichoterápiás képzését, 2005-2013 között 350 óra pszichoanalitikusan orientált sajátélmény terápiában vettem részt. 2014-ben megszületett az első, 2016-ban a második gyermekem, az azóta eltelt években elsődleges teendőm az anyaság, a gyermekeimről való gondoskodás volt számomra. Pszichiátriai magánrendelésemet 2019-ben indítottam a Pszichofészek magánrendelőben. Rendelésemen szívesen foglalkozom a szorongásos állapotok, hangulatzavarok, alvászavar tüneteivel jelentkező páciensekkel, de bármely élethelyzeti nehézség, veszteségek, családi,- párkapcsolati konfliktusok, krízis helyzetek, önértékelési problémák vagy tartós és általános elégedetlenség érzés esetén kereshet konzultáció, vagy kezelés céljából. A kezelés során pszichiátriai gyógyszeres és/ vagy pszichoterápiás megközelítés is alkalmazható a páciens igényeitől és állapotától függően. Több éves angol nyelvterületen szerzett munkatapasztalattal örömmel vállalok angol nyelvű konzultációt is.

Specializáció

 • Szorongás, depresszió kezelése
 • Alvászavar kezelése
 • Önértékelési problémák
 • Élethelyzeti válságok kezelése

Tanulmányok

 • 2002 PTE- általános orvos
 • 2008 Pszichiátria szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

2 értékelés
2019. április
2019. április
Maga a doktor nő!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése