Google+
100 936 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Petke Zsolt Ph.D

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Petke Zsolt pszichiáter, addiktológus vagyok. 2001-től, az orvosi egyetem elvégzése óta dolgozom a Nyírő Gyula Kórház- Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben, jelenleg osztályvezető főorvosként. Függőségek, hangulati problémák, szorongáso...

Specializáció, szakmai háttér

szerhasználati problémák, hangulati problémák, szorongásos zavarok, személyiségzavarok, pszichózisok, általános orvos, pszichiáter szakorvos, addiktológus szakorvos, az egészségtudományok doktora (PhD), egészségügyi projektmenedzser, Nyírő Gyula Kórház...

Tovább olvasom >
A

A-Diktusz Kft.

1055 Budapest, V. kerület, Bihari János u. 18. II. em. 13-as kapucsengő (Lipótváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

A-Diktusz Kft.

1055 Budapest, V. kerület, Bihari János u. 18. II. em. 13-as kapucsengő (Lipótváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Petke Zsolt pszichiáter, addiktológus vagyok. 2001-től, az orvosi egyetem elvégzése óta dolgozom a Nyírő Gyula Kórház- Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben, jelenleg osztályvezető főorvosként. Függőségek, hangulati problémák, szorongásos zavarok, pszichotikus problémák pszichoterápiás és gyógyszeres kezelését vezetem a tanácsadástól a bonyolultabb beavatkozásokig, mint például az alkoholbetegség kezelésében használt sebészeti implantáció, absztinenciaorientált terápia, vagy ártalomcsökkentés. Meggyőződésem, hogy az orvos nemcsak tudásával, hanem személyiségével is gyógyít, ezért a minőségi orvos-beteg kapcsolat egy együttműködésen és közös gondolkodáson alapuló, szellemi tevékenység, amelynek eredményeképpen a beteg gondolkodásában bekövetkezett változások teszik kellemesebbé, harmonikusabbá az életet. Azt gondolom, hogy mi, emberek, kapcsolatban sérültünk és kapcsolatban gyógyulhatunk. Személyes kapcsolatban, baráttal, gyermekkel, orvossal. És emiatt a lelki betegség nem az egyén, hanem a közösség, a család betegsége, a gyógyulásban a családnak is részt kell vállalni. A szerhasználat például az emberi kapcsolatokban megélt csalódások eredménye, a gyógyulás pedig ez utóbbiak átértelmezésében rejlik. Az alkoholbeteg a családban az a résztvevő, aki a legnehezebben tud beszélni az érzéseiről. Ezt a pszichiáternél megtanulhatja, de hazatérve kell valaki, aki kíváncsi legyen rájuk. Ezzel együtt meggyőződésem, hogy a függőségből való felépülés elhúzódó, de örömteli változási folyamat, amelynek elengedhetetlen eleme az önsegítés, vagyis olyan józan közösséggel való kapcsolattartás, ahol a felépülni vágyó első kézből, az úton előtte járó sorstársaitól kap tanácsokat. Azt gondolom, hogy a szorongás (egy olyan belső feszültség, amelynek nem tudjuk megnevezni az okát) azonosítása, megismerése és kezelése javít az életünk minőségén, segít beilleszkedni, elfogadtatni magunkat és értékes emberi kapcsolatokat szerezni. Gyermekkorom óta úgy gondolom, hogy a legizgalmasabb dolog a világon megismerni és megtartani magunk mellett az embereket. Hogy a negatív érzéseket, mint például a félelem, vagy a düh megismeréssel, a másik és magunk megismerésével lehet legyőzni. És ha magunkat megismerjük, akkor könnyebben fogadunk el másokat is. Szakmai tevékenységemet tekintve fekvő- járó- és rehabilitációs intézményekben dolgozom orvosként, három magyarországi és két külföldi egyetemen tanítok, számos tudományos kutatásban veszek részt. Angolul, franciául és olaszul beszélek. Rendelésemen a diszkréció, az anonimitás biztosítása fontos a betegek számára, ezért kérem, a megbeszélt időpont előtt legtöbb tíz perccel szíveskedjenek megérkezni.

Specializáció

  • szerhasználati problémák
  • hangulati problémák
  • szorongásos zavarok
  • személyiségzavarok
  • pszichózisok

Kórházi háttér

  • Nyírő Gyula Kórház-Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet www.nygy-opai.hu

Tanulmányok

  • általános orvos, pszichiáter szakorvos, addiktológus szakorvos, az egészségtudományok doktora (PhD), egészségügyi projektmenedzser

Tagságok

  • Magyar Pszichiátriai Társaság, Magyar Addiktológiai Társaság, Magyar Tudományos Akadémia Köztestületi tagja

Vélemények

72 értékelés

„emberséges, kiváló szakember”

(nem regisztrált felhasználó),

„Doktor úr kedvessége, segítőkészsége és szakmai tudása páratlan!”

,

„Nyugodt és megértő volt a Doktor Úr. Hasznos tanácsokkal látott el.”

,

„Oszinte”

,

„Közvetlen, nyitott, határozott.”

„-”

,

„Sok volt :)”

„Nem volt”

(nem regisztrált felhasználó),

„bíztatás”

„-”

,

„Kedves, udvarias, empatikus, meggyőző.”

,

„Kedvesség és nyugodtság. ”

„NIncs”

,

„Az empátia és a nem ítélkezés!”

,

„Rendkívül figyelmes, emberséges, korrekt a doktorúr! Édesanyám járt nála, azonnal megtalálták a közös hangot, és sikeresen elindította a gyógyulás útján. Nagy köszönet érte!”

„-”

,

„Fiam bpd-szerű tünetekkel küzd, ehhez keresttem (és találni véltem) szakembert a doktor úr személyében. Ezt az első bejelentkezés megfelelő helyén írásban jeleztem. Sajnos csak a látogatásunkkor szembesülhettünk azzal, hogy a honlapon olvasható specifikációja félrevezető, ...”

Végig olvasom
,

„Időben fogadott.”

„Fiam bpd-szerű tünetekkel küzd, ehhez keresttem (és találni véltem) szakembert a doktor úr személyében. Ezt az első bejelentkezés megfelelő helyén írásban jeleztem. Sajnos csak a látogatásunkkor szembesülhettünk azzal, hogy a honlapon olvasható specifikációja félrevezető, ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„A ránk fordított figyelem.”

„-”

,

„Kedves és lényegre törő kérdések, biztató szavak. Empátiából kiváló!”

„nem volt”

,

„csak a mai nap”

„nincs munkám”

,

„határozottság”

,

„Már az első alkalom során is közvetlen, lényegre törő. Nem beszél mellé ! és "félre" a témától. A probléma megoldásában a hozzá állása gyors és rugalmas.”

„Nem volt.”

,

„Nyitottság ”

„Nem volt ilyen ”

,

„szimpatikus orvos”

„nem volt”

,

„oldott, laza, őszinte párbeszéd”

,

„Kiváló szaktudás, magasfokú empátia”

,

„Szakszerűség, közvetlenség, egy kiváló és empatikus orvost ismertem meg”

„nincs”

,

„Kedves, pontosan fogadott,segítőkész, empatikus ”

„Nincs”

,

„Az orvos a saját szűkebb szakterületén belül maximálisan kompetens.”

„Az orvos pszichoterápiás tapasztalata elégtelen, holisztikus látásmódja kritikán aluli. Csak addiktológiai szempontokban gondolkodik, általános szociálpszichiátriai jártassága csekély, empatikus készsége nincs.”

,

„Barátságos és figyelmes volt az orvos.”

„Nincs kellemetlen tapasztalatom”

,

„A magánrendelőjébe foglalt időpontomat elfelejtette, majd mikor odamentem és telefonon kerestem, azt mondta, szerinte ennyi belefér. Szerintem nem. Felajánlott egy másik, késő esti időpontot, addigra már morcos volt és fáradt. Egyáltalán nem érdekelte, mit mondok, az egész testb...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Az eddigi 2 találkozásunk tapasztalatát levonva csak azt nyilatkozhatom: az első perctől kezdve az utolsóig- a várakozásaim felett , kimagaslóan!- minden tőkéletes ("legkellemesebb") volt. Úgy érzem nagyon "Jó kezekbe kerültem". ”

„-”

,

„remek szakembert találtunk, köszönet érte”

,

„Valóban kellemes embernek mutatkozik, de gyógyítási megoldásai kissé hiányosak.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Személyes szimpàtia”

„nem volt”

,

„Az orvos kedves volt és bizalomgerjesztő”

„Nem értettem mindig mire utal az orvos”

,

„Nagyon figyelmes, segítőkész, korrekt hozzáállású orvos. ”

,

„Türelem, figyelem. ”

„Nem volt. ”

,

„Egyszerűen hiteles és jó szakember.”

,

„Őszintén tudtam beszélni a problémámról.Az orvos részéről éreztem a segítő szándékot.”

„-”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491