1 018 353 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sirály Enikő - Pszichiáter

Dr. Sirály Enikő

(2)
Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, svéd
Bemutatkozás

Dr. Sirály Enikő pszichiáter szakorvos magánrendelése. Pszichés panaszok fennállása esetén keresse a Doktornő magánrendelését.

Dr. Sirály Enikő - Pszichiáter

Dr. Sirály Enikő

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, svéd
Bemutatkozás

Dr. Sirály Enikő pszichiáter szakorvos magánrendelése. Pszichés panaszok fennállása esetén keresse a Doktornő magánrendelését.

Flash Clinic
1125 Budapest, XII. kerület, Trencsényi u. 34/A. (Istenhegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sirály Enikő pszichiáter szakorvos magánrendelése.

Pszichés panaszok fennállása esetén keresse a Doktornő magánrendelését.

Specializáció

  • Időskori szellemi hanyatlás és enyhe kognitív zavar

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika

Tanulmányok

  • 2019 Pszichiátria szakvizsga
  • 2009 Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

2 értékelés
2020. augusztus
Szép a mosolya, elegánsan öltözködik. Bár ezek nyilván nem, mint szakembert minősítik.
Nem akarok bántani senkit, de a doktornő "szakterülete" elég marginális, ha más problémával megyek hozzá, honnan tudom, hogy megfelelő ellátásban részesülök? Nyugtalanító.
2020. július
Videos konzultaciora, meetingre jelentkeztem, de szerintuk nincs ilyen sot kezelni sem lehet senkit ilyen forman, holott mashol ez mukodik, es szemelyesen vartak allitolag. En letoltottem a discordot ahogy irtak, skype-ot emlegettek de vegul nem segitettek. Allitolag rossz ez a honlap vagy nem ertenek hozza. Mindazonaltal segiteni nem akartak, ujabb idopont hetek mulva vagy honapok mulva van, en gondolom egy terapia nem abbol all hogy par havonta par perc egy paciensre.
Videos konzultaciora, meetingre jelentkeztem, de szerintuk nincs ilyen es szemelyesen vartak allitolag. En letoltottem a discordot ahogy irtak, skype-ot emlegettek de vegul nem segitettek. Allitolag rossz ez a honlap vagy nem ertenek hozza. Mindazonaltal segiteni nem akartak, ujabb idopont hetek mulva vagy honapok mulva van, en gondolom egy terapia nem abbol all hogy par havonta par perc egy paciensre.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése