1 777 248 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szabó Ildikó - Pszichiáter

Dr. Szabó Ildikó

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A kórházban töltött évek alatt minden típusú pszichés betegség akut ellátásában jártasságot szereztem. Később, a gondozói évek során a páciensek hosszabb távú kezelése, kontrollálása került előtérbe. A magánrendelésen a rövidtávú, probléma fókuszált es...

Tovább olvasom
Dr. Szabó Ildikó - Pszichiáter

Dr. Szabó Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A kórházban töltött évek alatt minden típusú pszichés betegség akut ellátásában jártasságot szereztem. Később, a gondozói évek során a páciensek hosszabb távú kezelése, kontrollálása került előtérbe. A magánrendelésen a rövidtávú, probléma fókuszált esetek mellett sok visszatérő klienssel is foglalkozom, akik kevésbé k...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX.kerület ( Lónyay utca 15.)
1093 Budapest, IX.kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórházban töltött évek alatt minden típusú pszichés betegség akut ellátásában jártasságot szereztem. Később, a gondozói évek során a páciensek hosszabb távú kezelése, kontrollálása került előtérbe. A magánrendelésen a rövidtávú, probléma fókuszált esetek mellett sok visszatérő klienssel is foglalkozom, akik kevésbé konkrét betegségek, inkább életvezetési nehézségek, párkapcsolati és gyermeknevelési zavarok, munkahelyi problémák, stb. miatt keresnek fel, akár rendszeres támogatást igényelve, akár csak bizonyos megterhelőbb periódusokban.

Munkám során mindig a páciens személyközpontú megközelítését tartom fontosnak. Nagyfokú empátiával és toleranciával igyekszem minél oldottabb légkör kialakítására, melyben a páciens „védettnek” érezheti magát, panaszait őszintén, félelmek nélkül megoszthatja. Bár főleg támogató terápiás kezelést folytatok, a lehetőségekhez és az igényekhez mérten igyekszem a tünetek hátterét is feltárni a közös munka során.

Az első 1-2 találkozás alkalmával részletes anamnézisfelvétel történik. Ezt követi a diagnózis felállítása és a kezelési terv elkészítése. Pácienseimet pontosan, kellő részletességgel tájékoztatom mindkét ügyben, a hatékony együttműködés érdekében. A végső terápia közös döntésünk alapján születik meg.
Szükség esetén gyógyszeres kezelést is alkalmazok, ennek rendszeres felülvizsgálata, frissítése, új készítmények bevezetése szintén a terápia részét képezik.
A páciens beleegyezésével szívesen beszélek a családtagokkal, hozzátartozókkal, amennyiben erre igény merül fel.

Specializáció

  • depresszió, pánikbetegség, GAD (generalizált szorongás), egyéb szorongásos zavarok, szomatizációs problémák, alvászavarok
  • bipoláris betegség, pszichotikus zavarok, schizophrenia (ezen esetekben kórházi háttér megléte szükséges)
  • terhességi, gyermekágyi, GYED/GYES alatti pszichés zavarok, kisgyermekes anyák problémái, női szerepek nehézségei
  • életvezetési és párkapcsolati zavarok
  • önbizalom fejlesztése, asszertivitás/önkifejezés javítása

Tanulmányok

  • 2002. HIETE pszichiáter szakorvos
  • 1997. SOTE általános orvos

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. szeptember
Maximálisan az én érdekeimet képviselte a Doktornő, amit nagyon köszönök neki! Kedves, közvetlen, barátságos hangulatot teremtett, erőt adott és sokkal jobb kedvvel jöttem el a beszélgetésünk után, mint mikor odamentem.
Először több mit 1 órát kellett várnom, így csúszott minden programom.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
orvos személye, hozzáállása, profizmusa,
nem volt!!!!!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése