Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Titkos Barbara

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Titkos Barbara pszichiáter szakorvos magánrendelése. 15 éve dolgozom orvosként, a pszichiátriai akut betegellátás mellett több évig járóbeteg szakellátásban is szereztem gyakorlatot. Jelenleg a pszichiátriai rehabilitáció területén szeretném integrál...

Specializáció, szakmai háttér

hangulatzavarok, szorongásos tünetek, alvászavarok, pszichoszomatikus betegségek, életvezetési nehézségek, élethelyzeti krízis megoldása, gyász, veszteségek feldolgozása, kapcsolati konfliktusok, beilleszkedési nehézségek, önértékelési problémák

Tovább olvasom >
A

Clinexpert Gyógycentrum

1033 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő utca 5. (Kaszásdűlő)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Clinexpert Gyógycentrum

1033 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő utca 5. (Kaszásdűlő)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Titkos Barbara pszichiáter szakorvos magánrendelése. 15 éve dolgozom orvosként, a pszichiátriai akut betegellátás mellett több évig járóbeteg szakellátásban is szereztem gyakorlatot. Jelenleg a pszichiátriai rehabilitáció területén szeretném integrálni az eddigi évek tapasztalatait. Orvosként fontosnak tartom a terápia során a páciens aktív közreműködését a közös gyógyító munkában. A terápia során gyakran szükség lehet gyógyszeres kezelésre, de sok esetben ez tüneti, átmeneti megoldást jelent az aktuális panaszok megoldására. Nyugodt, bizalmas légkörben, jól funkcionáló orvos-páciens kapcsolat kialakítása mellett terápiás szemlélettel, szupportív pszichoterápiával igyekszem segíteni az aktuális nehézségek megoldásában. A legfontosabbnak a panaszok, tünetek hátterében meghúzódó lelki tényezők feltárását, feldolgozását, hatékonyabb megoldási stratégiák közös kidolgozását tartom. Érdeklődésem központjában az autogén tréning, mint terápiás módszer mellett a jungi analitikus pszichológia alapjaira épülő gyógyító szemlélet áll.

Specializáció

  • hangulatzavarok
  • szorongásos tünetek
  • alvászavarok
  • pszichoszomatikus betegségek
  • életvezetési nehézségek, élethelyzeti krízis megoldása
  • gyász, veszteségek feldolgozása
  • kapcsolati konfliktusok, beilleszkedési nehézségek
  • önértékelési problémák

Vélemények

6 értékelés

„Feleségem járta meg a poklokat mellette voltam mindenen keresztül 10 hónapon át. 6 pszichiátert " fogyasztottunk" el. Ő volt az akin azt éreztem, hogy segíteni akar, és nem csak a gyógyszereket írni szakadatlanul. Ember számba vette a feleségem, figyelt rá, méltóságga...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Hihetetlenül kedves és szakmailag is kifogástalan.”

,

„Úgy érzem, hogy javulásnak indult az állapotom, sokat segít a terápia.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Rendkívül kedves, empatikus. Az általa teremtett légkör bizalmat sugároz. Nagyszerű szakember, aki a gyógyszereken mellett , és nélkül is tud segítséget nyújtani.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az időpont foglalásom az orvoshoz nem jutott el . Munkahelyről kellett kéredzkedni, közben pedig feleslegesen mentünk ketten is a lányommal. Kellemetlen, közben pedig orvosi ellátásra van szükségünk, amely most több mint egy hetet csúszik. ”

,

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig