1 029 054 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Prof. Dr. Faludi Gábor -

Prof. Dr. Faludi Gábor

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Prof. Dr. Faludi Gábor pszichiáter, neurológus szakorvos magánrendelése. A Professzor Urat abban az esetben keresheti fel, ha Önnek depresszióra való hajlama, szorongásos panaszai, alkohol problémái vannak. A demenciás kórképek diagnosztizálásában és...

Tovább olvasom
Prof. Dr. Faludi Gábor -

Prof. Dr. Faludi Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Prof. Dr. Faludi Gábor pszichiáter, neurológus szakorvos magánrendelése. A Professzor Urat abban az esetben keresheti fel, ha Önnek depresszióra való hajlama, szorongásos panaszai, alkohol problémái vannak. A demenciás kórképek diagnosztizálásában és kezelésében is segítséget tud nyújtani.

Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Prof. Dr. Faludi Gábor pszichiáter, neurológus szakorvos magánrendelése.

A Professzor Urat abban az esetben keresheti fel, ha Önnek depresszióra való hajlama, szorongásos panaszai, alkohol problémái vannak. A demenciás kórképek diagnosztizálásában és kezelésében is segítséget tud nyújtani.

Specializáció

 • depresszió
 • szorongás
 • demencia
 • alkohol függőség

Tanulmányok

 • 1988 Neurológia szakvizsga
 • 1978 Pszichiátria szakvizsga
 • 1974 Pécsi Orvostudományi Egyetem

Tagságok

 • Magyar Pszichofarmakológusok Társasága

Vélemények

1 értékelés
2020. július
Professzor Úr kellemes, nyugodt légkört tud teremteni a beszélgetés során. Nagy tapasztalatának köszönhetően gyors és pontos diagnózist állított fel. Kombinálja a gyógyszeres kezelést a beszélgetés terápiával ami gyorsította a gyógyulást. Végig tiszteletet parancsoló volt ugyanakkor maximálisan empatikus. Csak ajánlani tudom.
Nem volt ilyen, mert sohasem éreztem hogy súlyos betegként kezel. Mindig emberséges volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése